"Enamik meist masturbeerib enam-vähem täpselt samamoodi nagu tegime seda päris esimesel korral," selgitab seksiõpetaja Sarah Sloane. Ja tõepoolest, kui see toimib, siis miks seda muuta? "Viis, kuidas me õppisime masturbeerima, võib olla küll kõige kiirem viis, kuidas tippu jõuda, aga see ei pruugi tähendada, et see on ka parim viis. Erinevate puudutuste, asendite ja mänguasjadega eksperimenteerimine võib anda meile rohkem informatsiooni oma mõnupotentsiaali kohta." Okei, müüdud!

Lisaks on selge, et meie keha muutub aastate jooksul ehk siis ka see, mis tundub hea, võib muutuda. "Sulle ei pruukinud 365 päeva tagasi meeldida kliitori patsutamine, aga nüüd võib see sobida," avaldab Sloane.

Seega, järgmine kord, kui endaga mängima hakkad, proovi vahelduseks midagi uut! Näiteks midagi siit:

1. Tavaline selja peal masturbeerimine

Kui oled varem end sealt alt poolt puudutanud, siis tõenäoliselt tegid sa seda selili asendis ja kuigi see on juba järele proovitud asend, ei pruugi see tähendada, et see ei võiks ikka vinge olla. See toimib nii: lasku selili ja seejärel liiguta käed jalgevahele ning tee seda, mida sa tavaliselt teed.

"Selili olek on eriti hea valik just pontsakamatele naistele, sest selle asendis on hea oluliste kohtadeni ulatuda," lisab seksiõpetaja Indigo Wolfe, kes soovitab muuseas võtta appi ka lõbusad lelud.

2. Laisa tüdruku asend

Üks parimaid asendeid, et ulatuda G-punktini, on istuvas asendis enese seljaga hunniku patjade vastu toetamine, jalad kõverad, sest just nii ulatud sa eriti hästi oluliste kohtadeni. Siiski, enne kui sa end sealt hõõruma hakkad, peaksid Sloane'i sõnul olema juba väga erutunud. "G-punkti on lihtsam leida, kui oled juba erutunud, sest see täitub verega," teab ta. Alusta sellest, et silitad oma teisi erogeenseid tsoone nagu rinnanibud, kael ja kliitor.

3. Seksikas rätsepiste (jalalabad koos)

Istu mugavalt põrandale ja pane jalalabad kokku, peaaegu, nagu istuksid rätsepistmes. "Nii langeb pinge sinu vaagnapõhjalihastele ja kuna orgasm on tegelikult lihtsalt lihaste kokkutõmbumise seeria, aitab see istuv asend muuta su orgasmid jõulisemaks," teab seksiõpetaja Carly S.

4. Peeglike, peeglike seina peal

Järgmine kord, kui endaga mängima asud, tee seda peegli ees, et sa iseennast paremini näeksid. Võta sisse asend, mis sulle kõige rohkem meeldib ja jälgi mängu, sest see võib olla ekstra erutav.

5. Kõhuli

Selle asendi puhul peaksid lamama hoopis kõhuli, liigutades oma käega samas rütmis ka puusi, täpselt nagu istuksid partneri otsas ja hõõruksid oma jalgevahet tema vastu. Lisaks sobib see hästi neile, kes naudivad ekstra survet kliitorile, sest saad end madratsi, mänguasja, padja või käe vastu suruda.

Allikas: Shape