Allika Women's Health kohaselt on meeste lemmik sekspoos koerapoos. Miks mitte paluda kallimal teha tööst korraks väike paus, kutsuda ta magamistuppa, paluda tal hetkeks silmad kinni panna ja oodata ning kui ta silmad avab, vaatad sina talle juba koerapoosis olles ulakalt otsa?
Sellest saab lõunapaus, mis jääb talle tükiks ajaks meelde.

Kui koerapoos ei ole aga sinu lemmikute killast, siis allika kohaselt on meeste teine lemmikpoos kauboitüdruk, ehk naine peal. Kui mees on töösse süvenenud ja vahib mõtlikult arvutiekraani, siis sa paned tema väikemehe rõõmust hüppama, kui lähened talle vaikselt ja sosistad talle meelalt kõrva: "kallis, ma tahaksin sind enda sisse ja ma soovin sinu peal ratsutada." Mees unustab kohe oma tööasjad ja teid on ees ootamas ülimalt seksikas lõunapaus.

Kui sulle ei sobi aga kumbki poos, siis saad mehe lõunase seksiga nõusse väga lihtsalt ka siis, kui ütled oma kallimale konkreetselt tema neli lemmiksõna: "Kallis, ma tahan seksida!" On üpris kindel, et ta ei suuda nendele sõnadele vastu panna ja sa saad valida ükskõik mis poosi hing ihkab. Sellest saab lõunane intiimne hetk, mida te kumbki ei unusta.

Allikas: Women's Health