Liblikad sümboliseerivad muutust ja inimesed, kelle elus on raske aeg, näevad neid tihedamini. See tähendab, et nad peaksid oma elus läbi viima olulise muudatuse või hakkama käima hoopis teist teed pidi. Allika Spirit-Animals andmetel tuletab liblikate sage nägemine inimesele meelde, et elus peab kasvama ja arenema, muidu ei saa midagi head juhtuda. Kui liblikas jääks alatiseks röövikuks, ei saaks ju ta iialgi lennata, sama mõte kehtib ka inimese vaimse arengu puhul.

Mõned inimesed usuvad ka, et liblikad lendavad ise nende suunas, kes on oma eluga ummikusse jooksnud. See ilus värviline putukas aitab oma olemasoluga raskel hetkel kurba inimest lohutada ja tema nägemine peaks aitama ummikusse jooksnud mõtetel vabaneda.

Liblika nägemine võiks aidata inimestel endale meelde tuletada, et muutused on vältimatud ja enamasti on nendega kaasaminek tuleviku jaoks parem. Olgu see siis lahkuminek, kolimine või uus töökoht. Kui järgmine kord õue minnes näed palju liblikaid või maandub mõni neist isegi sinu peale, siis mõtle järele — kas sinu elus oleks aeg muutusteks?

Allikas: Awarenessact