Esimene etapp: mesinädalate periood

Kõik tundub nii uus, huvitav ja imeline. Seksitakse mitmeid kordi päevas, tahetakse ainult kaisus olla ja miilustada. See kõik on suurepärane ja nii peabki olema, aga hea oleks juba selles etapis püüda kallimaga sügavamat emotsionaalset sidet luua. Ürita aru saada, kas selle ideaalsuse varjus peitub ka midagi, millega sa peaksid kursis olema? Selles etapis peaksite aru saama, kas lisaks seksile ja kaisutamisele on ka midagi muud, mis teid omavahel ühendab.

Teine etapp: mu kaaslane polegi ideaalne…

See on etapp, kus enamik paarikesi läheb kahjuks lahku. Peale mesinädalate perioodi algavad tülid ja lahkarvamused. Tekib tunne, et kallim pole üldse see inimene, kes ta eelnevad kuud oli. Seksimine väheneb, tuju langeb. Tülitsemine võib muutuda isegi igapäevaseks, paarikesed üritavad aru saada, kumma jalas ikka need püksid siis on. Kui te sellest perioodist suudate väljuda, läheb edasi kõik juba palju paremaks.

Kolmas etapp: aus suhtlemine

Super, suutsite eelmisest raskest perioodist väljuda! Nüüd saate keskenduda vaikselt tekkinud probleemide lahendamisele ja ausale suhtlemisele. Õpite lõpuks teineteist päriselt sügavalt tundma ja võite avastada, et olete ikkagi teineteise jaoks loodud. Armute aina rohkem ja vaatate eelnevale etapile muigega tagasi — kuidas te küll võisite nii mõttetute asjade üle tülitseda ja vaielda?

Allikas: Well + Good