1. Kõik suured pepud ei ole võrdsed

"Mulle tundub, et paljud mehed tunnevad, et neile peavad meeldima suured pepud, sest see on justkui lahe. Mul on tunne, et kõik suured pepud ei ole aga võrdsed. Kõik suured pepud pole ilusad pepud. Minu jaoks oleneb rohkem kannikate kuju, mitte suurus. Sul võib olla armas ja pisike pepu ka. See, et see on "suurem", ei muuda seda paremaks.

Mina isiklikult eelistan naisi, kes harrastavad aktiivset elustiili, teevad trenni, tantsivad või võimlevad (saate ju aru küll). Seega, ma eelistan toonuses peput ja suurus on kõigest nõrk mõõdupuu. Kvaliteet, mitte kvantiteet..."

2. Ei aitäh, mulle meeldivad pigem jalad

"Ma ei ole väga "Ohsaa, vaata ta kanni" sorti tüüp. Samas, kenad jalad tõmbavad kohe mu tähelepanu."

3. Kena kann vihjab kirge elamise vastu

"Ma olen ilusa tagumiku poolt. Mulle tundub, et valged mehed ei hoolinud üldiselt neist enne sajandivahetust. Ma pole kindel, kas hiphopi kultuur või Brasiilia naiste ilu avastamine muutsid seda, aga kena kann vihjab, et naine on elurõõmus ja hoolitseb enda eest. Muidugi ei saa inimese välimus just palju tema kohta öelda, aga suurem tagumik vihjab, et tegemist on füüsiliselt tugeva ja samas sellise naisega, kes ei loe pidevalt kaloreid."

4. Loomulik on palju parem kui võlts

"Ma ei ütleks kunagi, et mulle meeldivad lamedad pepud, aga need on kindlasti kenamad kui suured pepud. Kui mulle tundub, et see on kuidagi veidralt suur või naine on lasknud paigaldada implantaadid nagu Kardashianidel, on see välja eemalepeletav. Loomulik on minu silmis alati ahvatlevam kui võlts."

5. Jube! Me kõik teame, mis sealt väljub...

"Mulle meeldivad kurvid, mis kaasnevad suure pepuga, aga päeva lõpuks väljub sealt ju kaka."

6. Kõik oleneb proportsioonidest

"Minu jaoks oleneb kõik proportsioonidest, mitte lihtsalt suurusest ja mulle tundub, et ma kuulun seetõttu vähemuse hulka. Mul on sõpru, kes jumaldavad suurte tagumikega naisi, aga minu puhul see ei kehti."

7. Kim Kardashiani tagumik on liig

"Mulle loeb rohkem kvaliteet, mitte kvantiteet. Mulle meeldivad ümarad tagumikut, aga mitte just suured pepud. Kui me räägime Kim Kardashiani tagumikust, siis ei, aitäh. Minu jaoks on see liig."