1. Sa räägid oma sõbrannadele kõikidest probleemidest, mis teie suhtes on, selle asemel, et neid oma kallimaga lahendada. Tekib tunne, et sõbrannad teavad teie probleemidest rohkem kui mees ise ja see on ebaõiglane.

2. Sa ei mõista, miks mees ei muutu, kui sa räägid talle teie probleemidest. Naised tunnevad tihti, et selle jaoks, et mees hakkaks muutuma, peab rääkima probleemidest palju ja kõva häälega, et mees ikka saaks aru, et midagi on valesti. See aga ei ole lahendus, ükski mees ei taha niimoodi lihtsalt muutuda, eriti kui tema meelest ei olegi midagi valesti.

3. Oled veendumusel, et sinu õnn sõltub sellest, kas mees ennast muudab või mitte. Igaüks on oma õnne sepp ja kui sind häirivad mehe juures mõned asjad või harjumused, mis on tal alati olnud, siis kuna sina ikkagi otsustasid temaga kokku minna, pead muutma oma suhtumist, mitte tema olemust.

4. Te elate täiesti erinevaid elusid, ehk te küll olete kodus koos, aga te ei veeda omavahel aega. Näete võib-olla mõned tunnid nädalas, magate koos, aga see on ka kõik. Et paarisuhe või abielu toimiks, võiks teil olla kasvõi üks ühine huvi või soov teineteisega koos aega veeta.

5. Sa keskendud ainult sellele, mis on halvasti. Millal sa viimati oma meest kiitsid? Paljud naised ei oska sellele küsimusele vastata, neis tekib trots, et kas meest saab üldse millegi eest kiita, ta ju teeb kõike valesti. Ja selline suhtumine lõhub abielu.

6. Sa nõuad oma mehelt kõike, ise midagi vastu pakkumata. Tihti kasutad sa neid laastavaid sõnu: “Ma väärin…” Kindlasti sa väärid igasuguseid asju, aga mida täpsemalt sa ISE selleks teed, et neid saada? Oma abikaasalt nende nõudmine ei lähe arvesse.

Allikas: YourTango