Me kõik teame, et Chris Hemsworthi on õnnistatud (väga) heade geenidega ja tema hiljutine Instagrami postitus tõestab, kust see pärineb. Päikeseprillidega basseini ees poseerides on Chris kutsunud pildile ka oma ema Leonie ja modellist abikaasa Elsa Pataky, kirjutades foto all: “Head emadepäeva kõigile imelistele emadele, me anname teile au!! Xoxo.”

Selfi, mis meeldib pea viiele miljonile inimesele, tekitas aga elava arutelu selle üle, kuidas Leonie ikka 60aastaselt nii noor välja näeb. “Su ema ja abikaasa näevad välja sama vanad ja sellega ei taha ma solvata su armasta naist, vabandan, aga kus su ema peidab maali, mis vananeb tema enda asemel. See on nõiakunst!!!!” kirjutas üks fännidest.

“See on su ema foto keskel?? Kas ta sünnitas su 12aastasena?? Hirmnaljakas! Nii noorusliku välimusega. Ta näeb pisut välja nagu Margot Robbie (Austraalia näitlejatar — toim.),” kirjutas teine.

Kuidas siis Leonie Hemsworth näeb 60aastaselt välja nagu 30nene?

Paraku ei ole Leonie ise oma nooruslikkuse trikke veel avaldanud, aga portaal body+soul usub, et sel on pistmist tema igapäevase menüüga. Nimelt avaldas Chrisi kallim Elsa eksklusiivses intervjuus, et ta ämm järgib väga ranget intermittent fasting’u ehk vahelduva paastumise režiimi. “Esimene inimene, keda me teadsime, kes alustas vahelduva paastumisega oli Chrisi ema,” avaldas modell. “Ta näeb lihtsalt imeline välja! Ta on peaaegu 60, hetkel 59 ja ta näeb iga aastaga veelgi parem välja. Ta alustas sellega, et paastub kord nädalas ja seejärel alustas ta 15-16-tunniste paastudega.”

Lisaks sellele, et vahelduv paastumine mõjub hästi kehakaalule, on uuringud tõestanud, et see aitab peatada ka vananemise protsessi ja vähendab vananemisega seotud haigusetesse, nagu vähki, südamehaigustesse ja diabeeti, haigestumise tõenäosust.

Seega, kuni me ootame, et Chrisi ema avaldaks, milline on tema igapäevane nahahooldusrutiin ja unegraafik, tundub, et tasub sukelduda hoopis paastumise maailma.