Naine kirjutab, et tema mees ei saanud karantiini ajaks koju jääda, vaid pidi tööl edasi käima ja tema tööpäevad on väga pikad, naine seevastu jäi kodukontorisse. Nad nägid ainult õhtuti ja naine tundis mehe järele suurt igatsust.

Naisel oli tavaks minna õhtuti vara magama ja enne seda veeta aega voodis lebades ja oma erinevatel sotsiaalmeedia kontodel uudistades. Küll aga tundis ta järjest kasvavat masendust, et ei saa oma kallimaga ühelgi päeval piisavalt aega koos veeta.

Siis leidis autor aga lahenduse — ta otsustas ära jätta igasuguse telefonis passimise ja hakata tegema koos kallimaga midagi, mida too oli juba terve nende suhe iga õhtu teinud, nimelt ennast korralikult venitanud. Naine polnud selle vastu varem huvi tundnud, aga nüüd avastas ta, et see on ideaalne viis oma mehega koos aega veeta, lisaks vabastada oma kehast päeva jooksul kuhjunud pingeid.

“Mõnikord me räägime omavahel venitamise ajal oma päevast, teinekord oleme vaikselt ja kuulame lõõgastavat klassikalist muusikat,” räägib autor. Ta poleks uskunudki, et oma keha venitades saab teise inimesega niivõrd imeliselt kvaliteetaega veeta. Naine räägib, et neil ei ole kindlat ajalimiiti, nad teevad seda lihtsalt igal õhtul enne magamaminekut tunde järgi.

“See tõesti toimib! See mõjub füüsiliselt mu kehale hästi ja ehkki see on vähene aeg, mis me koos veedame, on see täielik kvaliteet, sest me pühendume iseendale ja teineteisele. Soovitan seda kõigile.”

Allikas: PopSugar