Number üks asjana tuleks veenduda, et žilett ei ole iidvana. Muidugi ei pea pärast iga kasutuskorda raseerijat ära viskama, see ei ole üldse tark tegu, aga seda peaks iga paari kuu tagant vahetama. Tõde on see, et mida uuema žiletiga karvu ajada, seda siidisem tulemus pärast on. Vana raseerija ei eemalda karvu enam nii tõhusalt nagu võiks.

Tee oma jalad märjaks. Need juhused on pigem harvad, kus naised raseerivad jalgu, mis on täiesti kuivad, aga kõige parema tulemuse saavutad siis, kui oled jalgu enne raseerimist mitu minutit vee sees hoidnud, sest siis need muutuvad pehmemaks ja see tagab parema tulemuse.

Kui sul on aega, siis peale jalgade märjaks tegemist võiksid kasutada ka kehakoorijat, et eemaldada surnud naharakud, et žiletil oleks eriti lihtne ligipääs ainult karvadele. Ja kuigi paljud naised eelistavad jalgu hõõruda enne raseerimist dušigeeliga või lihtsalt palja veega, siis sisse lõikamise vältimiseks on kasulikum kasutada selleks mõeldud raseerimisgeeli.

Tehnika poole pealt tasub tõmmata žiletiga vastukarva. Osad naised eelistavad küll ärrituse, punetuse ja sissekasvanud karvade vältimiseks tõmmata žiletiga karvakasvu suunas, aga see tagab ainult näiliselt karvavaba tulemuse. Kui sa oled üks neist, kes armastab peale raseerimist pehmeid ja siledaid jalgu katsuda, peaksid ajama vastukarva.

Kindlasti ei tohiks raseerimise ajal unustada žileti loputamist vee all. Kui sa seda ei tee, siis on võimalik, et poolele jalale jäävad mingis osas karvad alles, sest žilett läheb lihtsalt umbe. Ära unusta jalgu loputada ja peale seda uuesti katsuda, siis märkad kohti, kust raseerisid halvemini ja sul on võimaus oma viga parandada.

Peale raseerimist võiksid jalgu mõnusalt kreemitada ning ongi valmis.

Allikas: Glamour