Tuleta algatuseks meelde unustusse vajunud käsitöö tehnikad. Kahte kätt korraga kasutades saad pakkuda endale imelisi naudinguid! Ühte kätt saab kasutada edukalt kliitori stimuleerimiseks, teise käe sõrmedega saab ennast seestpoolt rahuldada. Ehk jõuad niiviisi mõne punktini, kuhu vibraator ei olegi veel jõudnud?

Kui sinu lemmik viis orgasmi saamiseks on ainult kliitori stimulatsioon, siis tasub libestiga kokku teha oma parema käe nimetis- ja keskmine sõrm ning liigutada neid mööda kliitorit üles-alla. Kui oled juba piisavalt erutunud, tasub mängu võtta ka teised näpud ja stimuleerida kliitorit igalt poolt. Suurepärase lõpu jaoks võid proovida kergelt tugevamat vajutust.

Kas oled kunagi proovinud ennast peeglist vaadata samal ajal kui sa masturbeerid? Ei? Nüüd on selle jaoks küll viimane aeg. Kui sa oled keskmisest ebakindlam, võib see olla ideaalne viis sinu enesekindluse tõstmiseks, kui näed, milline seksikas iludus sulle peeglist vastu vaatab.

Ja ega ilmaasjata ei ole filmides näha, kuidas naine läheb duši alla ja rõõmustab ennast korraliku veesurvega. Võta duši all olles enda jaoks mõnusalt aega, katseta erinevate veetemperatuuridega ja survega ning leia enda jaoks parim. On väga kaval õppida ära eneserahuldamine duši all, sest niiviisi saad seda eriti ulakalt näiteks kellegi juures külas olles teha ja keegi ei saagi sellest teada. Muidugi pead siis arendama ennast tõeliselt kiireks masturbeerijaks, sest muidu on kahtlane, kui keegi on külas olles pool tundi duši all...

Allikas: Cosmopolitan