1. Tee talle komplimente (aga mitte liiga palju!)

Kuna mehed armastavad sama palju tähelepanu ja ilusaid sõnu kui naised, siis kipuvad nad naistele rohkem tähelepanu pöörama, kui saavad sealt ka midagi vastu. Olge komplimentide tegemisega aga ettevaatlikud, osad mehed võivad muutuda üleolevaks, kui neid päevast päeva ilusate sõnadega üle külvata.

2. Vaata talle pikemalt silma

Eeldusel, et te ikka vaatate vahepeal teineteisele silma, tasub seda mõnikord veidikene kauem teha.

3. Kasuta tema eesnime

Kui tunned, et mees sind üldse ei kuula ega pööra sulle tähelepanu eriti just oma sõprade seltskonnas, siis mõtle korraks, mis nimega sa teda kutsud. Musike, kallike? Sõprade seltskonnas tahab iga mees tunda end mehisena ja sellised hüüdnimed võiksid jääda koduseinte vahele. Kutsu teda eesnimega ja on palju tõenäolisem, et saad ta tähelepanu.

4. Ära karda näidata end ebatäiuslikuna

Mõned naised püüavad suhtes jätta endast muljet, et nad on keegi, kes nad tegelikult pole, ja peidavad oma vigu. Mehed saavad sellest aga aru ja neil kaob huvi, sest nad tunnevad, et nende vastu ei olda aus.

5. Lase tal endast rääkida

Kõik mehed tahavad vahepeal ennast avada ja oma päevast rääkida, aga mõnedes suhetes ei lasta neil seda teha. Naine soovib, et kogu tähelepanu oleks temal, aga see võib tekitada vastupidise olukorra, kus mees ei soovi enam oma tähelepanu anda. Proovi ise oma kallimale rohkem tähelepanu osutada ja uuri tema elu ning tegemiste kohta, küllap siis tuleb tal huvi sinu vastu tagasi.

6. Ära klammerdu

Kui sinu elu koosneb ainult temast, siis ei saagi mees ühel hetkel enam sinu vastu huvi tunda, sest teil polegi millestki rääkida, kui ta juba kõike teab. Tegele vahepeal oma asjadega, et tal üldse oleks midagi, millele tähelepanu pöörata.

Allikas: YourTango