JÄÄR

Kuna Jäära tähemärgist inimesed on kangekaelsed ja eeldavad, et nad peavad alati saama seda, mida nad tahavad, ei ole neile mingiks probleemiks oma kallimat petta. Kui kaaslane ei paku täpselt seda, mida nad vajavad ega lähe kaasa Jäära impulsiivsete otsustega, siis Jäär kauaks norutama ei jää, ta läheb ja vaatab teistel jahimaadel ringi ega lõpeta enne, kui on saanud oma tahtmise.

KAKSIKUD

Nagu nende tähemärk ütleb, on nendes inimestes kaks poolt. Isegi kui nad tunduvad õnnelikud ja oma suhtega rahul, võivad nad samal ajal varjata enda sees olevat rahulolematust. Nad lähevad oma kallimat petma, nad ei tunne ennast selle tegemise ajal eriti halvasti, arvates, et neil on selleks õigus. Nad oskavad petmist ka päris hästi varjata, mistõttu ei jää nad eriti tihti oma tegevusega vahele.

KAALUD

Kaalude tähtkujust inimene ei tundu üldiselt selline, kes tormaks esimese asjana petma. Ta ei teegi seda kohe, aga kui ta on pikka aega olnud suhtes, kus tema vajadusi ei täideta või midagi on puudu ning rääkimine ja probleemi analüüsimine ei toimi, siis võib küll juhtuda, et Kaalud lähevad petma. Nad ei tee seda hea tundega, aga neil on vaja tunda end terviklikuna ja kui nad seda ühest suhtest ei saa, siis niisama kergelt nad ka ei lepi.

Allikas: Bustle