Osad paarid avastavad enda jaoks lõpuks karmi seksi ja sidumismängud, aga kui sa tunned, et see ei ole üldse sinu jaoks, aga lemmikpoose tahaks ikkagi kuidagi huvitavamaks teha, siis järgnevad nipid on just sulle mõeldud.

Ulakas koerapoos

Koerapoos on paljude naiste lemmik, sest mees saab sügavale siseneda. Kui klassikalist poosi on korduvalt tehtud ja see hakkab ära tüütama, siis seda saab põnevaks muuta. Näiteks tehke seda teises toas, kui muidu olete harjunud magamistoas olema. Või lase mehel sind ettevaatlikult juustest tõmmata või vahepeal väikest ulakat laksu anda. Võid ka enda silmad kinni siduda.

Kelmikas kauboitüdruk

Mehe jaoks ei ole midagi seksikamat vaatepildist, kui naine tema peale ronib ja talle mõnu pakub. Järgmisel korral võid kaasa võtta pehme salli või peapaela ja selle tema silmade ette sättida. Mehed küll armastavad silmadega, aga luba tal kasutada oma käsi, et ta saaks katsuda sinu keha ja ehk veidi paremini tunnetada kõiki sinu kumerusi. Sellest võib saada tema jaoks enneolematu kogemus, kui ta muidu on harjunud olema silmad lahti.

Asenda misjonäripoos ämblikuga

Kuna misjonäripoos on enamasti suhtekaaslaste seas kõige tuntum ja seda tehakse kõige rohkem, siis see võib olla neist kõige tüütum. Tasub proovida hoopis ämbliku poosi! Naine lamab selili voodis, võib toetada end kergelt küünarnukkidele, põlved on kõverdatud. Mees on istukil ja samuti põlved kõverdatud. Mees saab liikuda naisele lähemale ja siseneda. Suurepärane võimalus end vaid ühe käega toetada ja teineteist seksikalt puudutada.

Allikas: Woman's Health