"Kolm kuud tagasi lahendasin ma voodis ristsõna. Minu pastakas kukkus maha ja veeres voodi alla. Kummardusin, et seda võtta ja märkasin rinnahoidjat. Aga see ei ole minu naise rinnahoidja, see on liiga suur. Mu naine kannab suurust 36C, see rinnahoidja oli aga 40D.

Ilmselgelt ma ärritusin. Kas mu naine on orientatsiooni vahetanud ja lõbutseb meie abieluvoodis vahel oma lesbist kaaslasega? Muidugi uurisin ma temalt selle rinnahoidja kohta. Ta solvus ja väitis, et mõnda aega tagasi proovis ta meie magamistoas sõbrannadega internetist tellitud kleite ja küllap kellelgi kukkus rinnahoidja maha ning ta unustas selle sinna.

See ei ole loogiline. Ükski naine ei läheks ju koju ilma rinnahoidjata ega märkaks, et tal pole seda enam seljas. Ma ei mõista. Meie abielu on viisteist aastat olnud ideaalne, sealhulgas seksielu. Tõsi, mu naine muutus minu intiimsuse suhtes pool aastat tagasi jahedamaks ega tahtnud enam nii tihti seksida. Nüüd ma siis panen pildi kokku, tal on naisarmuke... Ta raudselt petab mind. Muidu ma poleks seda ju voodi alt leidnud."

Allikas: The Sun