Kui sinu kallim on üks nendest, kelle meheau on keskmisest suurem ja sa põikled vahel isegi seksist kõrvale, sest oled tundnud valu, siis võta kuulda neid nõuandeid ja sa ei pea enam kunagi valu pärast muretsema.

Muretse endale umbes samas suuruses dildo

Kui meheau on liiga suur, võid enne vahekorda krampi minna ja sel juhul ei saagi sa vahekorda nautida. Muretse endale sama suur dildo, et mõnel õhtul üksinda kodus olles kelmikalt hullata ja suurusega harjuda.

Lase mehel teha endale pikk ja orgasmirohke eelmäng

Kui mees suudab sind viia erutuse tippu, on su keha valmis ka tema suure suguelundi jaoks. Kui ta suudab sind ka orgasmini viia, siis võid hiljem seksi ajal mõelda, et tema enne liiga suur tundunud meheau ongi sinu jaoks tegelikult täpselt paras.

Misjonäripoosi ajal ole suletud jalgadega

Kui te teete seda kõige tavalisemat misjonäripoosi, siis selleks, et suur meheau tunduks natukene väiksem, võid proovida oma jalgu rohkem kokku lükata.

Kasutage palju, palju libestit

Seda võiks ja peaks kasutama muidugi iga seksuaalvahekorra ajal, aga eriti oluline on selle kasutamine tõesti siis, kui mehel on keskmisest suurem peenis.

Õpi enda keha tundma

Kui sa ei tea ise ka päris täpselt, kuidas ennast orgasmini viia või milline poos on sinu lemmik, siis ei naudi sa seksi nagunii, ükskõik kui suur või väike mehe suguelund ka poleks.

Allikas: Cosmopolitan