Näiteks sukkpüksid ei pea kõige ebasobivamal hetkel katki minema! Väga paljud naised on seisnud silmitsi oma elus olukorraga, kus nad lähevad tähtsale üritusele ja poole tee peal lähevad sukkpüksid katki, näiteks autos juhtub kogemata midagi või mis veel hullem — see juhtub keset üritust. Et seda vältida, tasub peale sukkpükste jalga tõmbamist need üle lasta juukselakiga.

Väikesed asjad, mis alati müstiliselt ära kaovad, ükskõik kui palju neid juurde ka ei ostetaks, on juukselõksud või klambrid. Et sa ei peaks enam oma raha nende peale kulutama ega mööda maja neid taga otsima, siis tasub neid hoida vanas tic-taci karbis. Need mahuvad sinna ideaalselt.

Võti on võtmekimbust ära tulnud, aga sa ei taha oma ilusat küünt kogemata ära murda, proovides seda sinna kimpu tagasi urgitseda? Kasuta klammerdajat, et kimp lahti tõmmata ja võti sinna tagasi sättida.

Veel üks asi, mida peab tihti juurde ostma, sest see kuivab kiiresti ära, on ripsmetušš. Kui sa aga tead, et see ei ole sul tühjaks saanud ja oled ainult kuu aega kasutanud, aga see on juba tükiliseks muutunud, tasub toode kinnisena panna sooja vee sisse. Siis peaksid järgmine kord saama ripsmeid värvida juba õige konsistentsiga tuššiga.

Su pluusid ei mahu kappi ära, aga sa ei taha osta ka meeletus koguses riidepuid? Kasuta vana vannikardina kinnitusi, et pluuse kappi riputada. Õigesti sättides võtavad need väga vähe ruumi.

Allikas: Brightside