Bokserid

Meeste bokserite järgi modelleeritud pesul on kandilisem lõige kui enamikul naiste pesudel. Bokserite erinevus pealtnäha sarnasest hipster-lõikest on rohkem kaetud reis ja tuhar. Mõned bokserid on lausa piisavalt pikad, et veidi ka jalgu peenemaks korrigeerida. Samm edasi ja kannadki juba Kardashiani kuulsat kehavormijat.

Millal neid kanda: Hästi istuvad ja õigest materjalist bokserid ei jäta ka liibuvate riiete alt rante paistma. Naiselikud bokserid sobivad ka pidžaamana kandmiseks.

Kõrge pihaosaga püksikud

Tuntud ka kui „vanaema aluspüksid“ ja seda ei peaks võtma üldse negatiivselt. Tegemist on pükstega, mis katavad probleemsed kohad täielikult — kõrge pihaosa peidab kõhtu ning rõhutab puusa. Mõned ei pea seda pesu just kõige atraktiivsemaks, aga tegemist on kindlasti mugava pesuga. Aga just nüüd on õige aeg endale ühed sellised soetada, kuna just viimasel ajal on kõrge pihaosaga pükse ka moelavadel üha rohkem näha!

Millal neid kanda: Kahjuks ei sobi antud aluspesu kanda madala värvliga pükstega. Seetõttu võid need püksid jätta seelikuga kandmiseks, aga ka kõrge pihaga pükste ja näiteks menstruatsiooni ajaks. Turvatunne on tagatud!

Prantsusepärased püksikud

Need püksikud said kuulsaks 1980ndatel Jane Fonda populaarsetest trennivideotest. Neil on kõrge piht, aga vallatust lisab antud pesule just high-cut lõige, mis muudab jalad visuaalselt pikaks ja sihvakaks. Samuti ei suru sellised püksid kinni kintsu kõige laiema osa vereringet.

Millal neid kanda: Kui sa oled Miley Cyrus. Või kui sa tahad sama hea katvusega pükse, kui on „vanaema püksikud“, aga soovid jalgadele vähem survet.

Hipsteri pesu

Ega see pesu ainult hipsteritele kandmiseks pole mõeldud! Samuti kutsutakse seda pesutüüpi „puusakallistajaks“ — nimi tuleb sellest, et püksid istuvad täpselt puusadel. Samuti on nendel low-cut jalaosa.

Millal neid kanda: Antud püksid tagavad täieliku katvuse ja sobivad hästi madala värvliga pükstega kandmiseks. Selline aluspesu on mugav ja sobib hästi sportimiseks. Pitsist pesu muudab ka lihtsa lõike naiselikuks.

Bikiinidest inspireeritud lõige

See lõige on küllaltki paljastav, istub napilt puusade all ja on ka high-cut lõikega, mis jalgadele pikkust annab. Samuti on olemas stringilaadseid bikiine, mille puhul puusadel olev kangas on väga õhuke, pesu näeb eest ja tagant välja kolmnurkne.

Millal neid kanda: Need naiselikud napi lõikega püksid ei paista välja ka madala värvliga pükste alt. Õige materjal tagab ka rantide vaba mulje. Seetõttu sobivad nad peaaegu kõikide riiete alla.

Stringid

Stringid tunduvad paljudele esmane valik, kui on vaja leida pesu, mis sobiks hästi liibuvate riietega. Kandes kitsaid seelikuid, kehasse ehitatud kleite ja retuuse, on stringid hea valik, sest need ei kata tuharaid ja toovad seetõttu kaunilt naiselikud vormid esile.

Millal neid kanda: Siis, kui sul on isu twerkida. Või kui sa tellisid omale netist liibuva minikleidi ja ootad kuumale kohtingule minemist.

G-Stringid

G-stringid sobivad vast neile, kes ei põe ka ilma aluspesuta majast lahkuda. Tegemist on stringidega, mis katab vaid veidi esiosa. Justnimelt veidi… Lõige meenutab veidi T tähte, sest tagant katvus puudub ning stringide küljed on natuke laiemad, kui kolmnurkne lõige ees.

Millal neid kanda: Öösel oma silmarõõmule külla minnes? Tegelikult ei jää püksirante ka hipsteri-lõike või stringide puhul, seega G-string teenib ilmselgelt teisi eesmärke.

Allikas: PopSugar