1. Ta on nõudlik

Ta ei kõhkle mängimast sinuga, algul paistab ta hästi heatahtlik ja lahke sinu vastu, ent samal ajal on mõningates asjades nõudlik. Ta tahab sind oma käpa all hoida ja kasutab sind ära selleks, et oma plaane ellu viia. Ta tahab alati kõike kontrollida ja kõik on tema jaoks nagu malenupud.

2. Ta tekitab sinus halbu tundeid

Üldiselt inimene, kes tahab sinuga hästi läbi saada ja kes hoolib sinust, ei pane sind ennast halvasti tundma. Pigem muretseb ta selle eest, et sa end hästi tunneksid. Kui sa aga tunned iga kord peale selle inimesega suhtlemist halvasti, siis on selge, et tegemist on halva inimesega, kellega suhtlemist peaksid sa piirama.

3. Ta kasutab oma pilku ja kehakeelt sinu mõjutamiseks

Ta teab, kuidas oma pilku kasutada selleks, et panna sind ennast halvasti tundma. Ta tahab sind läbi oma pilgu hirmutada. Kehakeel annab samuti märku tema tõelisest palest. Kui ta kogu aeg puudutab oma nägu, kaela või õlgu, siis võivad tal olla kahtlased kavatsused sinu suhtes.

4. Ta võib olla väga veenev

Tema jaoks on veenmisoskus mäng ja seda mängu valdab ta suurepäraselt. Ta võtab kasutusele kõik vahendid selleks, et sulle pinget tekitada ning panna sind tegema seda, mida sa ei taha. Ta kasutab kõiki oma võlusid ja headust selleks, et saada oma tahtmist. Ole ettevaatlik ja tähelepanelik, sest ta mängib sinuga ja see mäng võib sulle kalliks maksma minna.

5. Ta on sarkastiline

Ta solvab sind läbi sõnade. Kõik, mis ta ütleb sinu aadressil, on üsna solvav ja lausa julm, aga ta teeb näo nagu oleks tegemist naljaga. Ta alandab sind pidevalt ja pilkab teiste ees ainult selleks, et sind alavääristada. Nii tunneb ta, et on sinust üle ja see pakub talle tugevat eneserahuldust, et sai su jälle paika panna.

6. Ta räägib ainult iseendast

Kõik jutuajamised keerlevad ainult tema isiku ümber. Ta tahab alati, et tähelepanu oleks tema peal ja suudab alati juhtida jutuajamise enda isikule.

Allikas: Kodused Lood