Tuleb välja, et kõhulihaseid tehes võib naine kogeda isegi võimsamat orgasmi kui mehega seksides. New Yorkist pärit treener Bec Donlan püstitas oma Instagrami postituses selle teema ja paljud naised hakkasid kaasa rääkima, et saavad kõhulihaseid tehes orgasme ja see innustab neid trenni tegema.

Bec otsustas esitada naistele väljakutse, et neil oleks suurem tahtmine saada paremasse vormi. "Tehke kõhulihaste rulliga päeva jooksul 50-100 kõhulihast," kirjutas ta.

Selle väljakutse võttis vastu üks naine, kes teatas hiljem: "ma hakkasin tänu sellele väljakutsele kogema imelisi orgasme, kui tegin kõhulihaste rulliga kõhulihaseid. Need olid nii head."

Üks teine väitis, et tema lausa kardab kaasa lüüa rühmatrennides, hirmu tõttu, et ta saab seal orgasmi ja siis ta ei suuda end enam ohjeldada.

Tundub, et see treenigvahend läheb peale päris paljudele naistele. Vestlusest võttis osa veel üks, kes oli väga õnnelik nähes, et tema polegi ainuke "imelik", kes kõhulihaseid tehes erutub ja orgasmi saab.

Ekspertide sõnul ei ole küll arvatavasti kõigil võimalik kõhulihaseid tehes orgasmi kogeda, aga see on ikkagi väärt proovimist, või mis?

Allikas: The Sun