Arvatavasti sinu kallim ei teagi, et täna tähistatakse rahvusvahelist seksipäeva, aga sina saad õnneks teda selles vallas harida. Kui elukaaslane ei tundu sellest ideest vaimustuses olevat, siis võid teda füüsiliselt natukene erutada ja näidata, et sul on oma seksikate mõtetega ikka tõsi taga.

Võid kulutada eelmängu peale tavalisest rohkem aega ja otsida kapisügavustest välja mõne kuuma pesukomplekti, mida sa pole pikka aega kandnud, et oma kallile inimesele muljet avaldada. Millal siis veel kui mitte täna? Kui tavaliselt kulutab mees pikalt aega, et sulle mõnu teha, siis täna võid haarata hoopis ohjad enda kätte.

Ja miks mitte üllatada teda peale kuuma ja intensiivset eelmängu mõne huvitava poosiga, mida te polegi varem teinud?

Näiteks kasutage ära seda, et terve eriolukord lebasite või istusite te tundide viisi diivanil. Mees võib ennast diivanil mugavalt sisse seada, sina saad tema peale ronida, näoga televiisori poole. See on küll tuttavlik teistpidi kauboitüdruku poos, aga võite muuta selle mänguliseks kasutades oma kõige räpasemaid fantaasiaid.

Või kui sa tahad rahvusvahelise seksipäeva puhul ka natuke trenni teha, siis lase oma mehel puhata, las ta viskab voodisse pikali. Sina saad kükkis asendis tema peale minna ja kontrollida kõike — kiirusest kuni sisenemise sügavuseni ja samal ajal teha päris korralikku jalatrenni.

Või kui mees tunneb, et ta tahaks ennast rohkem liigutada, siis proovige klassikalise koerapoosi asemel hoopis seisvat koerapoosi. See muidugi eeldab, et te olete sama pikad või kasutate oma fantaasiat, et lõpuks olla sama pikkusega.

Allikas: The Sun