“Kriisi ajal töötasime terve kontoriga kodus, et püsida terved ja olla turvalises keskkonnas. Hiljuti aga läksime tööle tagasi ja hakkasime naasma tavalisse rütmi.

Aga kui töörütm võib olla uuesti tavaline, siis muu tööelu kohta seda küll öelda ei saa. Olime kõigest paar päeva tööl käinud, kui otsustasime reede õhtul suures koosolekuruumis aega veeta ja inimestega lõpuks näost näkku suhelda.

Väga hea oli inimestega rääkida, nii kaua polnud saanud normaalselt suhelda. Pean kohe ära mainima, et mul on imekena naisülemus, kes on minust 15 aastat vanem. Mul varem ei olegi olnud kogemusi naisülemusega, aga see on ausalt suurepärane. Ta on nii lahe naine. Ja nii ilus. Ma naudin temaga koos töötamist.

Reede õhtu arenes ja ma ei oskagi öelda, mis juhtus, aga me kuidagi leidsime teineteist. Kõik teised olid juba ära läinud, ta võttis mult jaki seljast ja nii see juhtuski. Seks oli nii hea. Ja nii kuum. Ja järgmisel nädalal meil ei olnudki imelik teineteisele otsa vaadata, töö jätkus samas rütmis.

Nüüd oleme mõnel reedel seda teinud ja ma ei tea, kuhu see kõik viib. Aga nii hea on reede õhtuti kolleegidega pikemalt suhelda ja õhtu lõpetada millegi eriti kuumaga. Naudin seda väga. Juba niisama keset nädalat vaadates selle koosolekuruumi poole tuleb väike ärevus sisse…”

Allikas: The Sun