Helepruunid silmad

Selliste silmadega inimesed on enesekindlad ja asjalikud ning saavad eriti hästi hakkama konfliktide lahendamisega, sest on kaastundlikud ja kuulavad hea meelega ära kõikide vaatepunktid. Neil on kiire reaktsioonivõime, mistõttu on nad ka head spordis.

Tumepruunid silmad

Sellised inimesed on tugevad ja head juhid, neil on juba väikesest peale meeldinud seltskonnast eristuda, aga positiivsel moel. Nad ei kõnni kunagi kellegi jälgedes, nad rajavad oma tee ja ootavad, et teised neile järgneksid.

Rohelised silmad

Roheliste silmadega inimesed on väga loomingulise mõtlemisega ja kunstnikuhingega. Nad on rahumeelsed ja abivalmid. Samuti on selliste silmadega inimesed veidi ettearvamatud, sest neil on kogu aeg palju uusi ideid.

Sinised silmad

Siniste silmadega inimesed tunduvad teiste jaoks veidi ülbed ja kõrgid, aga see pole tõsi. Nad oskavad väga hästi toime tulla oma emotsioonidega, eriti hästi negatiivsetega. Nad on veidi kaootilised ja korraarmastust neis pole.

Hallid silmad

Need on kõige kinnisemad inimesed. Neil on väga raske muutuda avatuks ja lasta teisi enda lähedale, aga kui nad seda ühel hetkel teevad, on nad väga toredad ja usaldusväärsed kaaslased, lihtsalt nendega peab olema kannatlik.

Allikas: YourTango