Aga miks?

Kui sul on kõrvaaugud, siis sa tõenäoliselt mäletad, et kui need endale teha lasid, pidid seda piirkonda umbes kaheksa nädalat järjest iga päev puhastama. Kui see aeg on aga möödas, on tõenäosus, et seal põletik tekib, väga väike. Siiski, see ei tähenda, et sa ei peakski enam kõrvade ja ehete puhastamisele mõtlema.

Kõrvarõngaste puhastamine on ülioluline, sest sinna koguneb rasu, mis aitab kaasa seenhaiguste tekkimisele ja bakteritel vohamisele. Kuigi võiks ju mõelda, et juuste pesemise ajal kõrvade šampoonitamisest piisab, siis päris nii lihtne see ei ole. Mustus koguneb ka su kõrvarõngastele ja neid kõrva pannes kandub nahale.

Kuidas kõrvarõngaid puhastada?

Tehnika, mille kasutamisest piisab, on üsna lihtne: hõõru väike kogus desinfitseerivat ainet vatipadjakesele ja puhasta kõrvarõngad ära. Lihtne, aga efektiivne!

Kui sul desinfitseerivat ainet ei ole, keeda potis vett ja hoia ehteid veeauru käes. Veeaur aitab mustuse ehetelt lahti saada ja seejärel saad need juba mikrofiiberlapiga särama hõõruda.

Siiski, ära kasuta alkoholiga leotatud vatipatju pärlite puhastamisel, sest see võib need ära rikkuda. Selle asemel eelista pehmet kuiva lappi, millega õrnalt nende pinda puhastada.

Allikas: MindBodyGreen