Anna talle aega ja vabadust

See võib tunduda väga elementaarse nõuandena, sest igas suhtes peaks inimene tundma, et ta on vaba ja tal on oma aeg, mis kuulub ainult talle. Kui mees on hakanud sinust eemale tõmbuma või teie ühisel koosoldud ajal on ta ärritunud, siis proovi ise natuke tagasi tõmmata ja vaadata, et ta saaks ikka piisavalt palju omaette olla.

Keskendu endale

Mees võib olla huvi kaotanud sellepärast, et te olete liiga palju kahekesi koos olnud ja ta tunneb, et hakkab ennast kaotama. Kas asi lõppeb lahkuminekuga või ei, seda näitab aeg, aga oluline on mitte ennast ainult teisele inimesele pühendada. Sina oled ikka sina ja kui mees näeb, et sa saad ikka iseseisvalt ka hakkama, sa tahad areneda ja sul on endaga hea olla, on palju suurem võimalus, et ta tuleb sinu juurde tagasi.

Lase tal tulla sinu juurde tagasi

Sa usud, et te olete hingesugulased ja kokku loodud? Siis lase tal olla omaette ja ära torgi teda. Kui ta vajab natuke aega iseendale, las ta saab selle. Tegele millegi muuga. Kui ka tema tunneb, et sina oled tema jaoks õige ja ta ei kujuta oma tulevikku ette ilma sinuta, siis varsti on ta sinu juures tagasi ja sa oled jälle tema tähelepanu keskpunktis.

Allikas: YourTango