Ebarealistlik

Sa eeldad, et mees tahab täpselt samu asju mis sina ja isegi kui ta ei taha, siis hakkab tahtma? Päris nii need asjad ikkagi ei käi. Sa ei saa seada oma kallimale ebarealistlikke ootusi, mida ta täita ei suuda, see ei ole tema suhtes õiglane.

Halva suhtlemisoskusega

Kui te tülitsete pidevalt ja saate teineteisest täiesti valesti aru, võib põhjus seisneda sinu kehvas suhtlemisoskuses, ehk sa ei oska end sõnadega arusaadavaks teha. Mehed ei oska mõtteid lugeda ja nad ei peagi. Iga inimese enda mure on ennast arusaadavaks teha.

Ennast õigustav

Mitte miski ei ole kunagi sinu süü ja mees eksib kõiges, mida ta teeb? Kuidas sa üldse usud, et keegi suudaks sellise mõtteviisiga inimesega koos elada? Iga inimene teeb vahel vigu ja enda õigustamine ei ole hea moodus asjade lahendamiseks. Kui sa teed vea, tunnista seda, vabanda ja mine oma eluga edasi.

Ülitundlik

Kui sa hakkad iga väiksemagi ebameeldivuse peale nutma, tähendab see, et sa ei suuda oma emotsioone kontrollida ja peaksid sellega tegelema. Kui sina ei suuda oma tundeid ohjata, ei tohiks eeldada, et keegi teine oskab sinu emotsioone kontrollida.

Jäik

Kõik peab käima sinu tahtmise järgi, sa pole nõus tegema kompromisse ja sa arvad päriselt, et sinu arvamus on kõige olulisem? Võta aeg iseendale ja püüa selgusele jõuda ning suureks kasvada. Mitte ükski suhe ei saa toimida ilma kompromissideta.

Allikas: YourTango