Maailma võimsaima riigi juhtkond on nüüd siis ufode olemasolu lõpuks kinnitanud. Teade ilmus aprillis – sügavas koroonakriisis. Enam ei saa rääkida „tädi Maalidest”, kes pilvepiiril imelikke tulukesi näevad ja neid tulnukateks peavad. Nüüd näib, et oleme jõudnud ajastusse, kus maavälise elu olemasolus pole põhjust enam kahelda.

Nüüd kirjeldavad oma kogemusi militaarinimesed, tõsised ja usutuvad, ning laiema avalikkuse ette on jõudnud ka videod, kus ebainimlikel kiirustel liikuvaid objekte näha saab. Kas maavälise elu eitamisel on lõpp ja ufoskeptikute argumendid lõplikult kummutatud, sellest Igoriga „Eesti esos” rääkisimegi.

USA kaitseministeeriumi sünonüümiks olev Pentagon kinnitas andmeid, mis ilmusid tegelikult juba 2017. aastal New York Timesis – kaks hävituspilooti rääkisid enda kogemustest. Artiklit saab lugeda siit.

Igoriga arutasime ka mitmete muude huvitavate teemade üle.

Miks lendavad ufotaldrikud nii-öelda kõht eest?

Või milline võiks välja näha tulnukas – kas väike keha ja suur pea on ka inimkonna tulevik? Kui veel suuremalt mõelda, siis millisel eesmärgil need maavälised olendid meid üldse külastavad?

Täpsemalt kuula juba saatest:

1x
00:00

Saatejuht: Taavet Kase

Tagasiside: eso@delfi.ee