Uurisime Naisteka lugejatelt Facebookis, milline on nende arvamus ja kõik vastajad ütlesid kui ühest suust, et see ei pea reaalsuses paika.

“Alatu laim! Mina olen üksik naisüüriline ja pole kuskilt otsast ohtlik,” kirjutas Liia N. “Oskan paremini n-ö meestetöid kui mõni mees muiste ja ma olen nüüd solvunud ning nõuan vabandamist!”

Liiaga nõustus Evely K., kes ei mõista, kust selline arusaam üldse pärineb, sest igaüks võiks saada üürikorteris lambipirni vahetamise või torude puhastamisega hakkama. “Võib-olla mõni 20aastane tibi ei oska jah, kuid mina arvan, et ka noored ei jää nende töödega hätta või lähtub kõneleja oma oskustest.”

Ka Elita S. ei nõustu Arulaane ravamusega, sest tema silmis on kõige ohtlikumad hoopis vähese haridusega inimesed. “Nemad kaotavad lihtsamini töö ja teenivad vähem. Samuti alkoholismile kalduvad inimesed — see ei pruugi kohe välja paista,” teab ta. “Kõrgharidusega keskealine üksik naine oskab torusid puhastada ja pirni vahetada või siis leida inimese, kes seda tema eest teeb.”

Lugejad, mida teie arvate, kas Saara Arulaane arvamusel on tõepõhi all või mitte? Millised kogemused teil üürnikega on? Kirjutage kommentaariumisse või meile otse naistekas@delfi.ee.