Vastus on üpris lihtne — kui ta ei tee teie paarisuhtes järgnevat viit asja, on tal oma tunnetega tõsi taga ja ta näev teid tulevikus veel pikalt koos.

Ta ei vasta sinu kõnedele ja sõnumitele

Kui tema armastus on tõeline, siis ta on alati sinu jaoks olemas, ka siis, kui ta füüsilises mõttes on kaugel ära. Ta teab, et sinu jaoks on oluline, et ta sulle vastaks ja ta teeb seda.

Vajab palju oma ruumi

See oleneb muidugi sellest, kui kaua te koos olete olnud ja milline inimene ta täpselt on. Kui teie armastus on tõeline, tahab ta koos sinuga aega veeta ja ta ei tõrju sind eemale lausega, et ta tahab üksinda olla.

Kritiseerib sind

Suhtes ei saa olla armastust, kui üks inimene teist pidevalt maha teeb ja temaga rahul ei ole. Kui kallim sind kunagi ei kritiseeri, siis tea, et loomulikult ei ole sa ideaalne, aga ta armastab sind üle kõige ja ta ei taha kunagi sulle halvasti öelda.

Käib teiste naistega väljas

Osad mehed käivad suhtes olles ikka teiste naistega edasi väljas. Kui sinu mees seda ei tee, arvestab ta sinu tunnetega ja saab aru, et selline käitumine ei ole aktsepteeritav.

Ta ei sea sind oma prioriteediks

Kui mehel on suur armastus, seab ta alati oma kallima enda jaoks number üheks. Kui ta seda ei tee, siis on tal mõtetes muud asjad ja sina ei ole tema jaoks kõige olulisem.

Allikas: YourTango