Ehkki nende tarvikute omamine ei tähenda seda, et sina ei pea söögitegemiest midagi teadma, muudavad need toidu valmistamise protsessi lihtsamaks ja sealhulgas aitavad osad neist lõpptulemust viimistleda.

Käsimikser: kui koogid on sinu leivanumbriks, siis käsimikser on just see tarvik, mida sa vajad. Lihtne kasutada ja ei võta meeletult ruumi.

Silikoonist spaatel: asendamatu vahend koogisõpradele, sellega on lihtne glasuuri siluda, et tulemus jääks ühtlane ja silmale nauditav.

Mitu korralikku lõikelauda: ehkki ka üks teeb oma töö ära, siis juhul kui sa teed näiteks vokirooga kanaga, on mõistlik toores liha hoida ühe lõikelaua peal ja köögiviljad teise peal, et vältida võimalikku mürgitust.

Erinevad vahendid kaunistamiseks: tore kasutada ka koos lastega näiteks piparkookide ja muffinite kaunistamisel, see arendab nende käelist tegevust ja lõpptulemus on põnev.

Köögikaal: kui sinu repertuaari kuuluvad keerulised retseptid, kus oleks vaja palju mõõta ja kaaluda, on see just sulle mõeldud. See teeb elu palju lihtsamaks.

Kvaliteetne pann: pannid maksavad küll palju, aga kuna nende peal tehakse palju süüa, on korralik investeering oma raha väärt.

Väga hea ja terav nuga: ehkki köögivilju saab enamasti lõigata isegi tavalise noaga, siis just liha ja kala jaoks oleks hea, kui köögis on olemas üks kvaliteetne ja väga terav nuga. Ka see on kallis, aga õige hooldamise korral kestab aastaid.

Allikas: Refinery29