1. Mõista, et mehed hoolivad oma elu eesmärkidest rohkem kui suhtest

Tõde on valus kuulata, aga me ütlesime selle nüüd välja.

Meil kõigil on omad väärtused ja just need väärtused dikteerivad, mis meile siin maailmas kõige rohkem korda läheb. Nende järgi paneme paika ka oma elu eesmärgi ja paraku hoolivad enamik mehi sügaval hinges sellest eesmärgist rohkem kui oma suhtest.

Teiste sõnadega: sa võid küll olla tema lemmikinimene, aga kindlasti mitte see kõige lemmikum asi, sest mehed, kes ei aja taga oma elu eesmärki, ei ole iseendaga ühenduses ning muutuvad aja jooksul rahutuks (sageli ise seda mõistmata).

Mida selle informatsiooniga peale hakata?

Esiteks, ole suhtes ainult sellise mehega, kelle elu eesmärki sa austad ja toetad, sest see dikteerib teie ühist elu ja suhet.

Seega, mis on tema elu eesmärk? Ja kuidas sa end selles osas tunned? Kas ta soovib saada rikkaks? Hoolib palju rohkem rahast ja staatusest kui sina? Kas ta soovib maailma muuta? Võitleb näiteks kliimasoojenemise vastu? Kas ta hoolib ka sellest, millest sina hoolid? Need on küsimused, mida peaksid endalt temaga alles kohtamas käies küsima, aga kui olete juba koos, võiksite koos need väärtused läbi rääkida.

Teiseks, kui oled leidnud mehe, kelle eesmärki sa sügavalt austad, näita talle seda ja ole tema poolt. Kui mees tunneb, et ta naine imetleb ja toetab teda, tahab ta seda naist ka enda kõrval hoida.

2. Vaata üle, mida sa "haavatavaks" pead

Sa võid küll soovida, et ta oleks sinuga ausam ja haavatavam, aga kas sa ka tead, mida sa tegelikult tahad? Sageli, kui naised seda soovivad, mõtlevad nad, et "miks ta minu ees ei nuta?" või "miks ta ei ole nii haavatav nagu mina?" Need küsimused tekitavadki sageli probleeme.

Selle probleemi tuum ei ole selles, et mees on enda tunded sinu eest ära peitnud, vaid sina ei saa aru, et tema ongi teistmoodi haavatav. See, mis on ühele inimesele isiklik, murettekitav, riskantne, aus, emotsionaalne ja tähtis, ei pruugi seda teisele olla. Sageli on need naistel ja meestel erinevad asjad.

Seega, kui tahad, et ta oleks haavatav, siis mõtle läbi, äkki ta juba ongi? Näiteks, äkki ta on näidanud sulle, et ta kardab midagi? Kasvõi madusid? Või on oma karjääri suhtes ebakindel? Ta silmad ei pruugi täituda pisaratega ja ta ei pruugi muutuda üliemotsionaalseks, aga me kinnitame sulle, et kui ta on sulle neist asjadest rääkinud, on ta juba haavatav.

3. Mõtle selgelt läbi, mida sa temast tahad

Tahad, et suhtes läheksid asjad nii nagu sina soovid, aga ei soovi seda juhtivat rolli endale võtta? Siis soovitame sul panna täpselt paika, mida sa tahad saavutada.

Miks see oluline on? Pole ju mingi saladus, et meestele meeldib konkureerida ja neile meeldib ülesandeid täide viia. Teiste sõnadega meestele meeldib võita.

Seega, kui sa sõnastad asju nii, et meestel on lihtne võita, ta teab, mida ta saavutama peab, siis just seda ta teebki.

Aga selleks pead sa teadma täpselt, mida sa tahad ja end õigesti väljendama, mis tähendab, et nüüd on aeg vaadata sügavale endasse.

Allikas: YourTango