"Siin kommentaarides keegi mainis, et mehe-naise suhtes loeb alateadvus. Miks üks mees meeldib naisele, mingi teine aga mitte? Naine seejuures ei oskagi midagi kindlat öelda. Räägitakse midagi keemiast, aga tegelikult on asi just nimelt alateadvuses.

Kas keegi on mõelnud, miks naised peavad romantilise õhkkonna loomisel oluliseks küünlaid? Või seda, et õige mees on see, kes naist taga ajab ja naise vallutab? Ja seda tänapäeval, kus mehed- naised peaksid võrdõiguslikud olema. Muidugi, mehed käituvad ka alateadlikult, kuna nende arvates "kergelt kätte andev naine" on odav ja väärtusetu.

Kui selline suhtumine pole koopast pärit, siis mis see on? Tõsi küll, tänapäeval on liikvel suhteliselt palju n-ö kullakaevajatest naisi. Nemad emotsioonidset ei lähtu, siin on tegemist puhtalt äriga, mehed on siin ärakasutatavad lüpsilehmad. Aga kui ka kullakaevaja tahaks endale kedagi tegelikult lähedast, siis ka tema puhul on otsustajaks alateadvus. Kes tunneb ennast põhjalikumalt, oskab ka vastata, miks üks mees talle meeldib, aga teine mitte."