Devin sai teada, et kihlatu oli teda juba pool aastat petnud. Kuid selles, et mees teda petab, sai naine selgusele ühel ebatavalisel viisil — nimelt ühendusid mehe telefonis olevad sõnumid naise arvutiga ja Devin leidis, et näiteks kallima poissmeesteõhtul oli mees saatnud nii Devinile kui oma tüdruksõbrale täpselt samasuguseid sõnumeid.

Devin jättis kohe oma kihlatu peale seda maha ja oma pulmapäeval läks ta hoopis Beyoncé kontserdile koos oma sõpradega. Siis kolis ta uude korterisse ja alustas oma firmaga. Inspireeriv, või mis? Aga naine soovib teistele paarikestele südamele panna, et on mõned ohumärgid, mida peaks tähele panema, sest armunud inimesena oli otsustanud neid ignoreerida.

“Näiteks olime me ükskord kambakesi väljas, kui ma nägin, et mu kihlatu silitab vargsi teise naise säärt laua all. Alguses mõtlesin, et näen viirastust, kuid sain kiiresti aru, et see on tõsi. Ma ei tahtnud oma sõprade ees draamat tegema hakata ja jätsin asja sinnapaika. Praegu saan ma loomulikult aru, et see oli üks suur ohumärk.”

Ehkki Devin otsustas hiljem selle kohta mehelt küsida, oli mehe reaktsioon agressiivne, sest tundis, et naine ei usalda teda. Aga Devin toob välja veel ühe ohumärgi, mis tema jaoks oli nende suhtes kõige hullem.

“Ma jäin haigeks ja mul oli kohutav olla. Palusin mehel end haiglasse sõidutada. Ta naeris mu välja ja ütles, et ma teesklen ning läks oma sõpradega golfi mängima. Mul hakkas aga väga halb, helistasin talle ja anusin, et ta mind haiglasse viiks.”

Lõpuks peale suurt anumist mees tegigi seda ja selgus, et Devinil on suur probleem neerudega. Mees oli aga jätkuvalt ärritunud ega suutnud uskuda, et kihlatu ei teesklegi.

“Naised, kui te tunnete, et mees teist ei hooli või käitub tõeliselt kahtlaselt — jookske! Te olete väärt paremat. Mitte keegi ei pea kannatama sellist käitumist,” paneb Devin kõikidele lugejatele südamele.