1. Sa oled kõige seksikam naine, keda ma näinud olen.

Ilmselt ei ole see nii. Ilmselt oled sa lihtsalt naine, kellega ta hea meelega öö veedaks. Sa peaksid olema ettevaatlik. Kui ta valetab sulle ainult selleks, et sinuga magada, siis ära oota rohkemat.

2. Ma ütlen sulle midagi, mida ma veel kunagi kellelegi pole öelnud.

Ilmselt on ta juba kasutanud seda lauset tuhat korda teiste naistega. Ta tahab sulle jätta muljet, et sa oled eriline ja tema jaoks oluline, aga tegelikult tahab ta sind lihtsalt ära võluda. Ära usu teda. Sa oled rohkemat väärt. Ära kuula teda.

3. Ma ei käi tihti väljas.

Tegelikult käib ta üsna tihti väljas ja kasutab seda lauset sageli. Ta tahab sulle jätta muljet, et on süütu ja tavaline mees, kellel ei tule pähegi sellised jultunud mõtted sinu aadressil. Tegelikult oled sa aga tema järjekordne ohver.

4. Ma olen kogu aeg seda õiget naist oodanud.

See on vale. Ta tahab sind lihtsalt üheks ööks. Ta teeskleb tagasihoidlikku ja tundlikku meest, kelle jaoks naise tunded on tähtsad, aga tegelikult tahab ta ainult sind ära kasutada. Ära kuula tema ilusaid sõnu.

5. Mul on palju raha.

Paljud mehed arvavad, et rahaga saab kõiki naisi ära osta. See võib olla mõningatel juhtudel nii, aga enamikel naistel on piisavalt eneseväärikust, et mitte end müüa. Kui ta tahab sulle oma rahaga muljet avaldada, siis on üsna tõenäoline, et tegelikult pole tal üldse nii palju raha nagu ta väidab.

6. Ma tahaks su perega kohtuda.

Ta üritab sinuga emotsionaalset sidet luua. Ta ütleb seda sellepärast, et ta teab, kui oluline on pere sinu jaoks. Ja nii paistab välja nagu hooliks ta sinust.

7. Ma oskan saladusi hoida.

Tegelikult aga kiitleb ta pärast oma sõpradele sellest, mida te tegite. See tõstab tema väärtust nende silmis. Sa oled üksnes üks järjekordne võit ja ei midagi muud.

8. Sa oled nii ilus naine.

Ta ütleb sulle seda, et sind endaga kaasa meelitada. Ta tahab, et sa teda usaldaksid.

9. Me sarnaneme teineteisele.

Ta üritab sinuga hingesõprust luua. Ta katsub sulle selgeks teha, et teil on palju ühist ja te peaksite oma suhet edasi arendama järgmisele tasandile.

10. Ma tahan sind ainult kallistada.

Ja kallistused viivad ühise ööni.

11. Ma pole nii ammu mõne naisega olnud koos.

Tegelikult on see üks suur vale. Ta tahab ainult, et sa teda haletseksid ja end talle annaksid. Veeta üks öö koos ainult sellepärast, et sul on temast kahju...

12. Ma pole üldse selline tüüp.

Ta tahab, et sa tunneksid end erilisena, sest tema on just sind välja valinud. Ta tahab sulle teada anda, et sa oled ainulaadne. Tegelikult aga oled sa järjekordne ohver.

Allikas: Kodused Lood