Mees kirjutab, et neil on planeeritud väga formaalne pulm ja seetõttu soovivad nad, et külalised paneksid suurt rõhku oma riietusele, sest paarikese jaoks on väga oluline, et nad saaksid imekaunid pulmapildid ning selle õnnestumise tagab see, kui inimesed on riides täpselt nii nagu abielluv paar tahab.

“Me saime endale väga nõutud ja kalli pulmafotograafi ning seetõttu ei ole riietuse osas mingeid järeleandmisi,” teatab mees oma postituses ja ütleb, et ta ei mõista, miks on külalistel pahameel, sest tema ja ta pruudi meelest on nende nõudmised väga normaalsed.

Riietumise etiketis seisis, et meeste jaoks on kohustuslik element valge lips, korralik ülikond valge jakiga ning naised peavad olema pikkades õhtukleitides korralike peente pikkade kinnastega ning madalad kingad ei ole lubatud.

“Saatsime need kirjeldused pulmakülalistele ammu, et neil oleks aega valmistuda ja loomulikult seisis kutses, et kui kellelegi see ei sobi, siis võib vabalt tulemata jätta, aga ikka hakkasid osad külalised vinguma”, kurdab mees.

Vingumisega sai mees veel hakkama, aga asjad läksid käest ära siis, kui tema ema postitas Facebooki pildi kokteilikleidikesest, millega ta kavatses pulma tulla ja poeg tegi talle kiiresti selgeks, et see ei ole sobilik. Ema solvus selle peale ja ka teised külalised võtsid häälekalt sõna ning nüüd ongi varsti abiellujatel jama majas, aga nad ei kavatse oma nõudmistest taganeda.

Allikas: Daily Mail

Lugejad, kas teie läheksite pulma, kus on sellised nõudmised?