Kenneth mõistis koroonaviiruse tõttu kodus püsides, et ta ei taha enam selle valega elada ja hakkas pandeemia alguses memuaari kirjutama, aga tundis, et see ei saa olla valmis ilma, et ta oma homoseksuaalsust tunnistaks. “Ma olen suurema osa oma elust seda saladust hoidnud ja plaanisin sellega hauda minna,” tõdes mees. “Sain aru, et olen gei 1942. aastal, kui olin 12aastane. Kui oleksin kapist välja tulnud, oleks see mulle maksma läinud — mu pere, mu töö ja kõik mu suhted. Mind oleks kohe perverdiks kutsutud.

Kuid Kenneth ei ole alati oma tõelisi tundeid varjama pidanud. Tal oli kunagi ka kahe aasta pikkune suhe teise mehe, Phillipiga. “See oli tühimik mu elus, mille täitis teine inimene, kel olid samad vajadused. Me lihtsalt sulasime teineteise sisse.”

Paraku pidi paar Kennethi religioossete vaadete tõttu lahku minema ning seejärel ta abiellus, lahutas ja sai tütre, Rebecca, kes tuli ise 1995. aastal kapist välja ja tunnistas isale, et on gei. Kenneth ei olnud selleks veel 25 aastat valmis. “Kord rääkisin Rebeccaga ja mainisin talle, et “soovin, et ma ei oleks kunagi Phillipi maha jätnud”,” avaldas Kenneth, kuidas ta tütar tõtt kuulis.

Seejärel otsustas Kenneth jagada uudist ka sotsiaalmeedias, kus ta sai tohutu toetuse osaliseks. Hiljuti sai ta ka teada, mis juhtus tema elu armastuse, Phillipiga. Mehe pilti jagades avaldas Kenneth, et mees oli siit ilmast juba lahkunud. “Phillip Allen Jones oli mu elu armastus. Mu süda on täna väga kurb ja üksik. Mu esimene ja suurim armastus on siit ilmast lahkunud,” kirjutas ta postituses.