Ignoreeri teda aeg-ajalt.

Kui sa tahad tema tähelepanu võita, siis katsu teda aeg-ajalt ignoreerida. Ära räägi temaga enam ja ära veeda temaga koos aega. Lihtsalt mõnda aega. Ära kirjuta talle, ärge minge koos sööma, ära mine sinna, kus sa teda kohata võid. Näita talle, et sa ei sõltu temast ja jäta talle hingamisruumi.

Ta hindab seda ja kui sa teda huvitad, siis otsib ta ise võimalust sinuga kohtuda ja ühendust võtta. Ära pea aga liiga pikka vahet, vastasel korral võid sa üldse oma võimaluse kaotada. Proovi näiteks üks või kaks nädalat veeta ilma teda nägemata. Aja möödudes hakkab ta sinu peale mõtlema ja saab aru, et ta tahab sinuga koos olla.

Kui sa temast mõnda aega välja ei tee, enam talle ei kirjuta ja alles siis katsud tema tähelepanu võita, on sul rohkem võimalusi seda saada.

Mängi puutumatut.

See on hea võimalus võita selle inimese tähelepanu, kes sulle meeldib. Ta otsib sinu tähelepanu, sina aga pead tegema näo, nagu ei huvitaks ta sind tegelikult. Ära vasta ta sõnumitele ja kui ta teada tahab, kuidas sul läheb, siis vasta talle hästi lühidalt. Kui ta sind välja kutsub, siis ütle ära.

Ütle lihtsalt, et sa oled hõivatud ja ei saa sellel õhtul. Las ta pingutab selle nimel, et sa nõustuksid. Meestele meeldivad naised, kelle südant nad peavad võitma. Ja kes ei saada neile pidevalt sõnumeid.

Mängides puutumatut näitad sa talle, et sinu tähelepanu võita, peab ta pingutama. Kui ta on tõestanud, et ta sind väärib, võid sa mängu lõpetada.

Las tema näitab üles initsiatiivi.

Kui sa juba kellegagi koos oled, võid sa otsustada, kuhu te lähete ja mida teete. Aga kui sa tahad kellegi tähelepanu võita, siis las tema võtab algatuse enese peale. Ära alusta alati ise vestlust, ära ole alati seal, kus tema on ja ära saada talle alati esimesena sõnumit. Las tema kontrollib olukorda, vähemalt mõnda aega.

Meestele meeldib teadmine, et nemad juhivad oma suhet. Seega astu samm tagasi ja sa võidad tema tähelepanu palju kiiremini. Kui ta sulle kirjutab, siis vasta, aga ära kirjuta ise esimesena. Kui sa lased tal kontrolli oma kätte võtta, siis annab see talle soovi sinu tähelepanu võita. See äratab ta huvi.

Veeda temaga koos aega.

Kui sa tahad tema tähelepanu, siis jää tema silmapiirile. Ja veeda temaga koos aega. Kui sa tahad temaga rohkem tuttavaks saada, ära mängi enam ja ole lihtsalt temaga koos.

Ta paneb sind tähele ja kui ta on aru saanud, kui tore sa oled, siis ta tahab sinuga koos olla. Organiseeri näiteks õhtu sõpradega. Tutvusta oma sõpru tema sõpradele. Tehke midagi toredat.

Või siis veetke kahekesi omavahel aega. Ehkki parem on enne teiste seas välja minna.