Mees jagas oma pulmapilte Instagramis ja kirjutas piltide juurde: "Minu elu kõige õnnelikum päev!" Mõne aja pärast märkas mees, et tema jälgijate arv kahaneb ja ühe päevaga kaotaski mees üle tuhande jälgija.

Mees tegi huvitava avastuse tõttu postituse ka Twitterisse, kus ta kirjutas: "Nagu oligi oodatud... kaotasin oma Instagrami lehel mitusada jälgijat lihtsalt sellepärast, et ma abiellusin! Kahju, et mu õnn teid kurvastab."

Allikas Daily Mail vahendab, et Alex ei saanudki aru, mispärast nii paljud otsustasid tema jälgimise lõpetada. Ta arvab, et osad tema fännid jäid peale nende piltide postitamist murtud südamega, sest mees polegi enam saadaval.

Ehkki nii paljude jälgijate kaotamine oli mehe jaoks üllatuslik, ei kavatsenud ta selle üle rohkem pead murda ja otsustas, et on palju õnnelikum heade soovide ja kommentaaride üle inimeste poolt, kes toetavad teda sel teekonnal. Mees sai juurde hulga jälgijaid, kellest paljud otsustasid liituda ka CrockFiti rakendusega.

Tavaliselt ei jaga Alex Instagramis pilte oma kallimast, ta pigem kasutab lehte selleks, et inimestele tuge pakkuda ja postitab pigem pilte või videoid trennidest ja söökidest.

"Mõtlesin, et tahan jagada meie pulmapilte, sest ülemaailmse pandeemia tõttu sai meie pulmas osaleda kõigest 30 inimest. Algse plaani järgi oleks neid pidanud olema 100. Seega tahtsime jagada oma erilist hetke nii paljude inimestega kui võimalik."

Alex ja Sarah kohtusid kohalikus jõusaalis seitse aastat tagasi ja nelja aasta möödudes tegi Alex Santorinil oma kallimale abieluettepaneku.

Oma pulmapäevale mõeldes jagub mehel ainult häid sõnu. See oli tema elu kõige õnnelikum päev ja õnneks said nad abielluda juba ammu soovitud kuupäeval, ehkki pidid tegema mitmeid ohverdusi, et nende unistus saaks teoks.

Allikas: Daily Mail