Teie mõlema seksuaalne ajalugu

Kindlasti olete seda juba mingil määral ka omavahel arutanud ja see ei tähenda loomulikult, et peate kõiki oma ekse üksipulgi lahterdama hakkama, aga oluline on teada, kas kummalegi teist on kunagi näiteks haiget tehtud või on juhtunud midagi, millest teine inimene peab teadma. Kui oled isegi otsustanud oma väikese tumeda saladuse enda sisse peita, siis see on tõenäoliselt üks põhjus, mis hoiab sind voodis tagasi, sest sa ei ole suutnud valust lahti lasta. Minevikusündmustest on oluline rääkida inimesele, keda sa tõesti usaldad ja kellega soovid oma elu jagada.

Piirid paika

Inimesed tahavad ja ootavad seksist erinevaid asju ja see on täiesti normaalne, aga samamoodi on normaalne ka teise inimesega arvestamine. Suhe ei saa toimida, kui üks partneritest tunneb, et temalt nõutakse seksi ajal liiga palju või peab ta tegema midagi, mida ta sisimas ei soovi. Ka siis, kui te olete mõlemad seikluslikud, on ikkagi vaja piirid paika panna.

Fantaasiad ja nende täitmine

Igas suhtes tekib varem või hiljem olukord, kus vähemalt ühe poole seksuaalsed vajadused ei ole rahuldatud ja mõnikord viib suur vajadus ka lõpuks petmiseni. Igati mõistlik on sellist olukorda ennetada ja muudkui rääkida, rääkida ning rääkida! Räägi julgelt oma fantaasiatest ja unistustest, sest isegi kui partner ei ole kohe nõus neid täitma, võite jõuda ehk mõne toreda kompromissini ja oma kustunud kire taas süüdata.

Orgasmini jõudmine

Enamasti on suhtes just naispool see, kellel on raske jõuda orgasmini. Et see üldse kunagi muutuks, on vaja sellest mehega rääkida ja vajadusel ka näpunäiteid jagada. Kõige hullem, mida naine voodis saab teha, on orgasmi teesklemine. Mehed ei saa tihtipeale teesklusest aru ja arvavad, et ongi tõelised täkud, kes suudavad viia ükskõik millise naise iga kell orgasmini. Räägi ja seleta!

Rasestumisvastased vahendid

Kes kasutab kondoomi, kes beebipille, kes midagi kolmandat. Igal juhul on kõige olulisem, et mõlematele pooltele see vahend sobiks. Ükski naine ei pea kasutama hormonaalseid vahendeid, kui ta tunneb, et ta seda ei taha või et need tema kehale ei sobi. Kui mees ei ole nõus kondoomi kasutama, tasub mitu korda tõsiselt järele mõelda, kas tema on ikka sinu jaoks õige inimene.

Allikas: The Everygirl