Naised, olge tähelepanelikud! Siin on nimekiri kümnest asjast, mida enamik naisi on elu jooksul mitmeid kordi teinud või teeb siiamaani ja mehed tõesti ei salli ühtegi neist tegevustest:

  1. Ei anna mehele piisavalt hingamisruumi ega aega üksinda olemiseks. Eeldab, et kogu mehe vaba aeg peaks olema sisustatud erinevate tegevustega, mis hõlmavad ka naise kohalolu.
  2. Mehega kohtudes armsakese mängimine ja kokku kolides tõeliseks nõiaks muutumine.
  3. Liiga paljude asjade tahtmine. See käib nii aja, materiaalsete asjade kui ka romantika kohta. Püüdkem natukene piiri pidada. Mehed on ka inimesed.
  4. Ühe mõtlemine ja teise ütlemine — ja siis veel imestamine, et miks mees küll ometi aru ei saa.
  5. Meritähe mängimine voodis. Mehed armastavad seksi ja kui naine lamab niisama ega soovi milleski põnevas osaleda, kaob huvi üsna kiiresti.
  6. Pidevalt teistest meestest rääkimine. Sulle ju ka ei meeldi, kui kallim räägib teistest naistest? Ilmselgelt kehtib see mõlemat pidi.
  7. Draamakuninganna olemine. Tülitsemine ja pidev draama väsitab meest ja paneb ta endasse sulguma.
  8. Külm ja kalk olemine. Mehed armastavad sooja ja hella naist, ära mängi nii eemalolevat.
  9. Petmine. Emotsionaalne, füüsiline, vahet ei ole. Ära tee teisele seda, mida sa ei taha, et sulle tehtaks. Loogiline, kas pole?
  10. Pidev võimu näitamine. Loomulikult on võrdsus suhetes oluline, aga kui naine teeb meest maha ainult selleks, et näidata, kui tugev ja võimekas ta on, siis see peletab mehe eemale. Mehed tahavad ikkagi tunda end võimekana ja naise eest hoolitseda.

Allikad: YourTango, Philly

Mehed, kas teil on midagi sinna nimekirja lisada?