Kaksikud

Kaksikud pulbitsevad elurõõmust. Nad on lihtsalt nii optimistlikud ja neil on meeletult energiat, et nakatada sellega kõiki inimesi, kellega nad läbi käivad. Ja mitte ainult nende sõbrad ei saa kasu nende entusiastlikust loomusest, ka töökaaslased võivad kasu lõigata nende rõõmsast meelest ja energiast. Ja lisaks kõigele on nad veel ka suure kujutlusvõimega, andekad ja nende teotahe on sama nakkav kui hea tuju!

Jäär

Tema juba musta masendusse ei lange, sest tema jaoks on parim alles ees. Mustad mõtted tema pähe ei mahu ja ta suudab jääda positiivseks ka kõige keerulisemates olukordades. Tema soov igast olukorrast parimat võtta muudab ta selliseks inimeseks, kelle peale võib loota. Kui sul on mõni Jäära tähtkujus sündinu kusagil kõrval, siis ilmselt pole sul vaja masendusse langemist karta. Tema teab alati, mida öelda, et sa end paremini tunneksid. Ta on alati valmis sind ära kuulama ja jääb alati siiraks, ta hoiab oma positiivset meelt igas olukorras. Ta oskab halbu mõtteid oma peast ära ajada ja mitte ainult endal, vaid ka teistel!

Ambur

Amburid on sellised, kellega võibki rääkima jääda. Nad on nii elurõõmsad, energiat täis, entusiastlikud, huvituvad kõigest ja tahavad asjadest tõesti aru saada. Nende avatud meelt ja seiklustejanu hindavad kõik. Temaga juba igav ei hakka, tal on alati häid ideid ja põnevaid pakkumisi. Temaga on alati lõbus ja tore, sest ta ei mõtle kunagi homse päeva peale, vaid elab 100% käesolevas hetkes.

Allikas: Kodused Lood