Naised ja mehed on seksuaalsuselt väga erinevad. Keegi naistest peab avameelselt ütlema, mida naistel tegelikult vaja on, ja alles siis võib midagi magamistoas muutuda.

Süütuse kaotamise järel algab naise jaoks pikk ootamine. Terviseartiklites räägitakse naistele, et orgasmi hakatakse kogema kahekümnendates. Enamiku naiste jaoks on kahekümnendate esimene pool täis ootusrikkaid seksuaalseid kogemusi – millal siis see suur O tuleb? Vastaspoole käte vahele viib peamiselt kirg ja iha ning seksitakse seksimise pärast. Aga suurt O-d ei ole kusagil.

Ainult penetratiivse seksiga on naise šansid jalgu värisema paneva orgasmini jõudmiseks ääretult väikesed.
Vahekord, mida naised tunnevad, koosneb sisse-välja tõugetest. Proovitakse erinevaid poose ja oi kui palju erinevaid variante on. Poosid pakuvad toredat vaheldust ja mõned neist pakuvad tugevamat G-punkti stimulatsiooni. Aga see ei ole see! Rachel kirjutab oma abikaasale ilma ilustamata ja valdav enamik naisi on nõus: ainult penetratiivse seksiga on naise šansid jalgu värisema paneva orgasmini jõudmiseks ääretult väikesed. Enamiku jaoks null! Aitab teesklemisest, et naise ja mehe jaoks on sisse-välja tõukamine sama lõpptulemusega. Ei ole ega hakkagi olema. Naised, kes ei ole kunagi päris orgasmi kogenud, lepivad üksluise penetratiivse seksi menüüga. Nad ei teagi midagi muud. Selle eest võime „tänada“ telemeediat. Kõikide seriaalide, kassahittide ja isegi pornofilmide põhiaktsioon on penetratiivne tõukamine kui kire ülim kulminatsioon. Naine ja mees saavad alati koos orgasmi. Edumeelsemates filmides kulmineerub naise nauding suisa enne meest. Tegelikkuses kulub naistel pea viis korda rohkem aega, et mõnulainete laviin vallanduks. Isegi matemaatika ei toeta filminduse klišeesid.
Paljud naised annaksid oma suguelule lahkumisavalduse.
Kui võrrelda suguelu mehe ja naise vahel ettevõtte ja töötaja vahelise suhtega, siis paljud naised annaksid oma suguelule lahkumisavalduse. Kui järele mõelda ja enda vastu aus olla, siis suur osa naisi tunnistavad, et pole oma suguelust kunagi vaimustuses olnud. Mehed mõtlevad seksist uuringute järgi kuni 19 korda päevas. Naistel pole aga ainest, et sellele nii palju mõtteenergiat pühendada. Aeg öelda, mida naised vajavad, ja vähemaga mitte leppida.

Hüvasti, penetratiivne seks! Tere, orgasm!

Racheli juhtnöörid oma abikaasale: edaspidi hakkab meievaheline seks olema selline, nagu peab! Penetratsioon jääb endiselt seksi osaks, ent etendab kõrvalosatäitja rolli. Naine vajab flirti ja võrgutust enne aktsiooni algamist, et meeled jõuaksid erutuda ja tekiks ootusärevus. Seks peab olema täis vaheldust ja mitte ainult atleetlike penetratsioonipooside võtmes. Iga naine tahab, et tema mees riietaks ta silmadega diivanil lahti, mitte ei koputaks oma erekteerunud mehauga temakese seljale ja ootaks, kas signaal jõudis kohale. Mentaalne eellibestamine peaks algama juba elutoas. Kahekümnendate teisest poolest alates naine juba teab, kus on tema mõnunärvid ja kuidas ta ise masturbeerides orgasmini jõuab. Ootused mehele on kõrgemad ja kahjuks ka pettumus suurem. Rollimäng lemmik Netflixi sarja järgi võiks korra aastas menüüs olla. Mees võiks seksleludega olla sama osav kui oma kruvikeerajate komplektiga. Aeg on lasta lahti valehäbist, et kas härra enda varustusest ei piisa. Ei piisa jah, sest selles puudub vaheldus ja see keskendub vaid G-punktile. G-punkti kaudu jõuab vaid väike osa naistest orgasmini ja seda ka mitte ilma kliitori stimulatsioonita. Vahukoor, seksikas striptiis ja miks mitte vallatud sidumismängud?! Kas see ei kõla mitte palju paremini kui sisse-välja tõukamine? Nauditavaks hullamiseks on nii palju seksikaid võimalusi, mida paljud naised oma magamistoa menüüst veel ei leia.

Ideid orgasmiderohkeks hullamiseks algajatele

Ideid orgasmiderohkeks hullamiseks edumeelsematele

Ideid orgasmiderohkeks hullamiseks julgetele

Naised ja multiorgasmid

Naised on õnnistatud võimega saada mitu orgasmi. Miks mitte minna uuele ringile ja avastada, kui mitu magamistoa kuningannal varuks on?

Leia enda ja oma kallima parimad vallatustesahtli ulakused e-poest ning usalda enamuse arvamust selle kohta, missugused sekslelud täidavad oma eesmärki.

Saadame kõik tooted diskreetselt pakendatult, ilma viiteta pakendi sisule või allikale.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid