Muide, võitjaks osutub sel korral selle foto autor, kes saab kõige rohkem hääli, mistõttu jaga konkursi kindlasti ka oma sõpradega, et oma võiduvõimalust suurendada.

Fotokonkurss lõppeb järgmisel esmaspäeval ehk 20. septembril. Head õnne!

Auhinnamäng on lõppenud! Sel korral osutus võitjaks Annely — palju õnne! Võtame sinuga peagi ühendust, et võit sinuni toimetada.

Iga 30. küünlatrio sisaldab ka ehet!

Kollektsioon AARDEJAHT hõlmab endas kolme erinäolist ja kauni kujundusega kinkekomplekti: küünlatriot „Aardejaht”, mis pakub elevust, kuna iga 30ndas komplektis on peidus TVJ hõbeehe; aardeküünalt „Ilus elu”, kus küünla seest sulab välja hõbeehe TVJ muinasjutuliste olendite kollektsioonist; ning JOIK 15 kosmeetikatoodete müügihittide kinkekarpi kuue enimmüüva JOIK Organic tootega.

JOIK 15 küünlatrio AARDEJAHT, mille meie oma lugejate seas välja loosime, sisaldab kolme looduslikust sojavahast lõhnaküünalt (Öö, Ilus Elu ja Magus Uni). Iga 30. küünlatrio sisse on peidetud üks hõbedane ehe TVJ muinasjutuliste olendite ehtekollektsioonist. Kingitus sulab välja ühe küünlatrios oleva küünla seest. Auhinna väärtus on 24.90 eurot.