Sest kes see ikka jaksab kord nädalas kokkulepitud kellaajal misjonäriasendis lesida? Niimoodi kaob kirg, lähedus ja intiimsus väga kiiresti. Aeg on rääkida tabudest, sest äkki julgete juba täna õhtul mõnda neist katsetada ja oma kustunud leeki sütitada.

Anaalseks

Olgugi, et isegi sellest mõtlemine tundub osade inimeste jaoks täielik jubedus, on paljud naised peale selle proovimist tunnistanud, et see on tegelikult üpriski mõnus. Kindlasti tasub muretseda enne mõni tore mänguasi ja kasutada ohtralt libestit. Räägi oma fantaasiast mehele — ehk on see ka tema fantaasia, mida ta lihtsalt ei ole julgenud sulle pakkuda?

Karmid mängud

Loomulikult ei mõtle keegi selle all peksmist, aga ulakad laksud, käerauad, silmade kinni sidumine… Ega naised siis niisama mõned aastad tagasi ei hullunud “Viiekümne halli varjundi” tegelaskuju Christian Grey peale. Raske tunnistada, aga enamik naisi fantaseerib pahadest poistest.

Seks päevade ajal

Ehkki mehele võib tunduda, et päevade ajal ei tasu naist üldse torkida, siis tegelikult aitab menstruatsiooni ajal seksimine vähendada valu ja pingeid ning mõnede naiste jaoks on see kõige nauditavam seks üldse. Pange lihtsalt rätik alla ja laske käia. Menstruatsioon on naiste jaoks elu loomulik osa ja meestel ei ole vaja nägu krimpsutada.

Seksmänguasjad

Mõnes suhtes on üks osapool väga konservatiivne ja lausa solvub, kui teine pool tahab voodisse midagi kaasata, et seksielu vürtsitada. Ära solvu, mänguasi ei asenda sind, vaid muudab sinu kogemuse imeliseks!

Allikas: Cosmopolitan