"Ajan baaris oma rindadega jooke ümber!"

20aastane Amber kogub raha rinnavähendusoperatsiooni jaoks. Hetkel on tema korvi suurus 34J ja naine on õnnetu, sest tal on raske käia oma sõpradega baaris, kuna korduvalt on juhtunud, et ta ajab kogemata kellegi joogi ümber, minnes sellele oma rindadega vastu.

"Ma ei saa käia isegi väiksemates poodides või butiikides, sest ma ajan oma rindadega kõik riiulitelt alla," on naine õnnetu. Inimestest möödudes peab naine teinekord oma rinnad kokku pigistama, et normaalselt neist mööda mahtuda.

"Võiks arvata, et ma tunnen ennast nii suurte rindade tõttu õnnistatuna. Tõtt öeldes rikuvad need mu elu ära," tunnistab ta.

"Enne kümnendat eluaastat oli mul juba C-korv."

32aastane Meg tunnistab, et teised naised on tema praeguse rinnakorvi suuruse, 36L tõttu kadedad ning soovivad üle kõige, et ka neil oleksid sellised rinnad. Geisõbrad tahavad pidevalt naise rindu katsuda.

Naine ise õnnistust ei taju ja räägib, et juba üheksa-aastaselt oli tal C-korv ning rinnad lihtsalt ei lõpetanud kasvamist. Isegi kui naine võtab kaalust alla, ei näe ta muutusi oma rindade suuruses.

"Ma olen vaevelnud krooniliste seljavalude käes sellest ajast saati, kui ma neliteist sain..."

"Rase olles olid mu rinnad suuremad mu kõhust."

24aastase Layla rinnakorvi suurus paneb ahhetama enamikke naisi: nimelt on naise rinnakorvi 38JJJ.

Ta tunnistab, et kõige hullem asi, mis tema jaoks seostub suurte rindadega, on tõdemus, et peale lapse saamist ja oma beebit imetades oli tal rinnapiima üleküllus, mistõttu ärkas ta igal hommikul läbimärgade linade vahel ning see oli tema jaoks ääretult ebamugav.

"Minu peres on kõikidel naistel suured rinnad, aga minu omade suurust ei ületa keegi. Teismelisena narriti mind palju minu rindade pärast," meenutab ta.

Ka Layla vaevleb seljavalude käes. Tal on soovitatud kaalu kaotada, kuid nagu Megi loost oli näha, siis temagi puhul see ei aita ja rinnad on ikka sama suurusega.

Kui ta rase oli, olid tema rinnad suuremad tema kõhust ja naine räägib, et see oli tõeliselt ebamugav. Peale sünnitust nende suurus vähenes veidi, kuid mitte oluliselt.

Allikas: The Sun