Et oraalseksi täielikult nautida, on mõned asjad, mida iga naine saab enda jaoks ära teha, et eelmängu ajal täielikult lõdvestuda.

Ära häbene öelda, mida sa tegelikult tahad

Mehed ei oska tihtipeale teha just neid liigutusi, mis sind orgasmi imelisse maailma lennutavad. Jaga talle seksikalt paar näpunäidet, kuidas senisest veelgi paremini teha ning kui tegu on normaalse mehega, võtab ta sinu soove kuulda ega hakka mossitama.

Kui muretsed hügieeni pärast, aja karvad ära

Kui sina oled üks neist naistest, kes eelistab mehele mõnu pakkudes olukorda, kus tõtt ei pea vaatama džungliga, siis ürita seda teha ka enda puhul. Ehk enesekindlust voodis annab juurde see, kui enne eelmängu karvad ära ajada.

Ära häbene oma keha

Kui see asi korda saada, läheb kõik edasi juba nagu lepase reega, sest kui naine häbeneb oma keha, ei suuda ta ennast vabaks lasta, mistõttu jääb ka orgasm tulemata ja tekib nii-öelda nõiaring. Kui mees on sinuga juba linade vahele pugenud, ei tasu muretseda, et ehk sa ikka ei meeldi talle... Piisab vaid ühest pilgust tema suunas allapoole vööd ja tõenäoliselt mõistad, et ta ei suuda ära oodata, et oma armastust sinuga jagada.

Allikas: She Knows