Kuidas siis võiks kõige paremini härjal sarvist haarata, kui mees ei näita kuidagi välja, et ta on huvitatud kire kuumutamisest ja põnevatest seiklustest? On päris mitu head asja, mida naised saavad teha.

Seksikad kurvid ja silmkontakt

Mõnikord piisab vaid väikesest puusahööritusest ja samal ajal mehele sügavast silma vaatamisest, et tal tuleks meelde, kui seksikas ja erutav tema kallim olla võib. Hea on ju iseennast vahepeal natukene vabaks lasta ja mehe ees tantsida või niisama erinevaid põnevaid poose võtta.

Ole mõnda aega täiesti iseseisev

Vaheta lause: “Kallis, mida sa täna õhtul teha tahaksid?” hoopis lause: “Ma lähen sõbrannaga välja!” vastu. Kui mees avastab, et tema naisel ei olegi vaja pidevalt temaga koos olla ja ta naudib suurepäraselt ka iseenda seltskonda, tekib mehel soov senisest rohkem naisega koos olla.

Kuumad sõnumid

Kas mäletad, kuidas suhte alguses sa pidid elevusest lakke hüppama, kui ta saatis täiesti suvalise sõnumi? Nüüd on vaja kahjuks rohkemat, seega proovi muidu nii tavalisse sõnumisse lisada pisike seksikas fraas, mis ta pöördesse ajaks. Seda, mis see olema peaks, tead sina kõige paremini.

Varjatud puudutus seltskonnas

Olete sõpradega väljas ja sa tunned, et võiksid saata talle mõne intiimse signaali? Kummardu “kogemata” täpselt tema ees, niimoodi, et lähed talle õrnalt vastu. Või libista käsi tema püksitaskusse, lükates sõrmed läbi pükste õrnalt tema meheau vastu. Kui mees selle kohta küsib, ütle, et otsisid näiteks koduvõtmeid, ja naerata ulakalt. Oleneb muidugi mehetüübist, aga on piisavalt mehi, kes lähevad erutusest lausa arust ära.

Üllata teda

Ootad pidevalt, et mees võtaks sind kodus vastu lillesülemi, koristatud koduga ja näeks ise välja nagu filmistaar? Mehed ootavad ju samuti aeg-ajalt armsaid üllatusi. Lillekimbu asemel tee talle näiteks õhtusöök või ajapuudusel suupistelaud. Säti kõik ilusasti valmis ja pane selga midagi, mis rõhutab sinu ilusat figuuri, aga ei paljasta kohe kõike. Meestele meeldib, kui fantaasiale on piisavalt ruumi jäetud.

Allikas: Cosmopolitan