Kuidas küll? On lihtsalt mõned asjad, mis sa pead selle kahe päeva jooksul selgeks tegema ja siis on võimalik juba otsustada, kas ta sobib sulle või võikski see jääda väikeseks tutvumiseks ning siis juba rahulikult oma eludega edasi minna.

Mida siis nende kahe päeva jooksul peaks välja uurima?

Esiteks proovi tähele panna, kas ta tahab kogu oma aja sinuga veeta või pigem võtab asja rahulikult. Kui ta on hetkega nõus kõik oma ülejäänud plaanid sinu pärast katkestama, võib see olla suur ohumärk, et ta tahab sind mõne-öö-suhteks ja siis tüdineb kiiresti. See on hea, kui mees oskab asja rahulikult võtta ja sina samuti.

Teiseks, vaata, kui kiiresti ta sinu sõnumitele või kõnedele vastab. Kui ta neid täielikult ignoreerib, siis ei ole sul temaga midagi peale hakata, kui sa just ei taha hakata tal sabas sörkima. Kui ta aga vastab mõne tunni kuni päeva jooksul, on kõik hästi.

Kolmandaks hoia silm peal jututeemadel. Kas ta oskab sügavatest ja olulistest teemadest rääkida või on tal selliste teemadega pigem vesi ahjus? Kui ta juba esimestel kohtingutel ei oska midagi tarka öelda, ei saa ka loota, et see tulevikus juhtub.

Samuti hoia silm peal sellel, kas ja kuidas ta oma eksnaisest räägib. On see halvustava tooniga? Või pigem nendib ta fakti, et oli mis oli, aga nad lihtsalt ei sobinud teineteisele? On väga oluline, et mees suhtuks austusega kõikidesse inimestesse, kes tema elus on olnud. Mõtle, kui kunagi oled ka sina tema jaoks minevik. Kas sa tahaksid, et ta räägiks sinust kellelegi teisele halvasti?

Ja viimaseks ürita aru saada, milline on tema suhe ta sõprade ja perega. Suhtub ta neisse hästi? Saavad nad regulaarselt kokku? Kui inimene on ümbritsetud teistega, kellest ta hoolib, kellele ta pöörab tähelepanu ja kes on tema jaoks tõesti kallid, näitab see tema kohta palju positiivset.

Ning jah, seda kõike on täiesti võimalik kahe päeva jooksul välja uurida!

Allikas: YourTango