Need on kolm tähemärki, kes paistavad erilise andekuse poolest silma:

Veevalaja (21. jaanuar — 19. veebruar)

Veevalajatel on imeline anne vaadata probleemi kõikide erinevate nurkade alt. Ta on väga intelligentne ja hästi avatud meelega ning tänu sellele leiab ta lahenduse ükskõik, millisele probleemile.

Lisaks sellele ei kõhkle ta kunagi liiga kaua ja asub kohe asja kallale. Just seetõttu on ta töö juures hinnatud kolleeg.

Samuti on ta üks kõige tolerantsematest sodiaagimärkidest, tänu millele on ta ka vastuvõtlikum uutele ideedele ja teistsugustele vaatenurkadele. Talle meeldib ümbritseda end inimestega ja see võimaldab tal laiendada oma silmaringi.

Paljud uuendusliku maailmavaatega inimesed on sündinud Veevalaja tähtkujus.

Neitsi (24 august — 23. september)

Neitsi tähtkujus sündinud inimesed on sageli analüütilise mõttemeelega. Nad mõtlevad loogiliselt ja tegutsevad efektiivselt. Mitte ükski probleem pole liiga raske ega keeruline, vastupidi: mida raskem üks asi võib tunduda, seda suuremat huvi see talle pakub. Talle meeldib kasutada oma mõtlemist ja taibukust.

Tema analüüsi- ja vaatlusoskus on kõrgelt arenenud. Lisaks sellele on tal tõeline detailitunnetus. Ta otsib täiuslikkust kõiges, mida ta ette võtab. See avab talle tee suurtele ambitsioonidele. Kahjuks ei hakka ta liiga palju riske võtma ja eelistab sageli jääda tahaplaanile.

Kaljukits ( 22. detsember — 20. jaanuar)

Kaljukits paistab silma suure tahtejõu poolest ja see toob talle ainult kasu. Isegi, kui ta peaks oma valikus eksima või kukkuma läbi ette võetud projektiga, ei anna ta kunagi alla. Selle asemel ta õpib oma vigadest ja on valmis uuteks projektideks.

Kaljukits õpib kogu elu ja omandab pidevalt juurde uusi teadmisi ja kogemusi. Lisaks intelligentsusele on tal ka annet olla pidevalt tegevuses. See on seotud tema visaduse ja sihikindlusega, et ta suudab keskenduda täielikult oma projekti ellu viimisele. Ta annab kõik, kuni ta mõistab, mida tal teha tuleb.

Loogiline mõtlemise ja hästi planeeritud töö tõttu on ta üks tähemärkidest, kes jõuab oma elus kõrgele kohale. Ta sihib kõrgele, on enesekindel ja viib oma tahtmise ning eesmärgid täide sellise lihtsusega nagu oleks ta ainult selleks sündinudki. Kui sa heidad pilgu kõige jõukamatele inimestele enda ümber, siis märkad sa, et paljud neist on sündinud just Kaljukitse tähtkujus.

Allikas: Kodused Lood