“Lugesin uudist Sanna Marini ümber käiva rindade skandaali kohta aja tundsin, et pean midagi sekka ütlema, sest tõesti, issand, inimesed, millal me ometi lepime, et naiste rinnad on täiesti normaalne kehaosa, mille välgutamine on täiesti okei!” kirjutab ta.

“Broneerisime just nädalavahetusel sõpradega endale ühte Eesti kaunisse paika basseiniga maja ja kuna mul pole juba aastaid kommet rinnahoidjat kanda, siis ma ei teinud seda ka saunast basseini hüpates. Kui see pani inimesi kulmu kergitama, siis midagi šokeerivat selles ei olnud.

Minu arust ongi täiesti okei, kui mõni naine hüppab basseini trikoo või bikiinidega, teine kannab vaid alumist osa ja kui ei taha, pole sedagi vaja kanda — vaba voli ja kellegi kehaosad mind ei šokeeri, olen kõike näinud.

Ja seda huvitavam on, et soomlased on nüüd nii šokeeritud, et nägid oma peaministri rinnajoont (mitte rindu ennast) sellises ulatuses, mida sageli näeb bikiine kandes ka. Et rannas me justkui julgeme natukene näidata ja peame seda normaalseks, aga pintsaku äärest paistev tiss on tabu.

Mis nendes rindades siis nii erilist on? Ma ei mõista tõesti. Minu arust on kena, kui naine ei kanna alati riiete all rinnahoidjat ja ta seksikad rinnanibud sealt alt välja paistavad. Eriti, kui ta ennast mugavalt tunneb. Ja muide, elu rinnahoidjata on palju vabam ja mõnusam! Soovitan!”