Kate Hudson avaldas Gwyneth Paltrowi podcastis Goop, millised on olnud ta kõige hullemad suudlused kaamera ees, mille peale tõi näitlejatar välja just kaasnäitleja Matthewi. "Teate, mul on tunne, et ma pole puutunud kokku parimate suudlejatega. Mul on tunne, et mul oleks võinud olla paremad. Näiteks, iga kord, kui ma suudlesin McConaughey'd, toimus selle ajal väga palju ja tundsin tatti või õhku või asjad on lihstalt... Nagu, kui me suudlesime filmi "Narri aare" lõpus, olime ookeanis, just oli toimunud lennuõnnetus ja ta nägu oli kaetud tatiga," meenutas Hudson.

Lisaks avaldas näitlejatar, et suudlus filmi "Kuulsuse jahil" kaasstaar Billy Crudupiga oli täitsa meeldiv: "Kas teate, kes oli hea suudleja, aga te ei näinud seda, sest see lõigati filmist välja? See oli Billy. Billy oli hea. See oli hea."

Naised läksid rääkides nii hoogu, et ka Gwyneth avaldas, et suudlus Robert Downey Jr.-iga oli üsna halb. "Robertiga suudeldes tundsin: "Te teete nalja või, see oleks nagu vennaga suudlemine."," meenutas Paltrow.

Lugeja, milline on olnud sinu kõige halvem ja kõige parem suudlus?